Kirjoittaja / Writer

Moi sinne ruudun toiselle puolelle! 
Kiva kun tulit vierailulle! 

Pieni perhe - blogia kirjoittelee täällä Suvi, 24- vuotias äiti, vaimo, sisko ja ystävä, joka on ammatiltaan lähihoitaja. 

Blogini näki päivänvalon ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja siitä saakka olen kirjoitellut harrastuksenani. Blogista on myös tullut henkireikä ja rentoutumispaikka jonne on ihana kirjoittaa muistoja. 

Pieni perhe - blogista löytyy juttuja lähinnä arjestamme, reissuistamme, pojastamme Tomaksesta, tyttöjen jutuista, sekä 14.6.2014 vietetyistä häistä. 

Pidän reissaamisesta, kaikesta kauniista ja erityisesti sisutaminen on mieluista puuhaa. Inhoan suunnattomasti kastematoja ja myönnän pelkääväni karhuja. 

Valokuvaus, shoppailu, lenkkeily, kirjoittaminen ja musiikki ovat lähellä sydäntäni. Nautin hiljaisuudesta ja uusien juttujen kokeilusta. 

Vaatekaapistani löytyy enemmän mekkoja kuin housuja, joten voin myöntää olevani mekkotyttö. Se on joko mekko tai jättisuuret collarit, molemmiss viihdyn loistavasti. 

Pieneen perheeseemme kuuluvat, Tomas 8/12, aviomieheni T, sekä satunnaisen ärsyttävä koiramme Layla.Mikäli haluat ottaa yhteyttä voit sen tehdä seuraavilla tavoilla: 
- blogin facebook- sivuille: https://www.facebook.com/PieniPerhe

- sähköpostitse:  suvi.leppanen1 @ gmail.com


1 kommentti:

Haleja <3