torstai 16. helmikuuta 2017

Ponejen ja barbejen hiukset kuosiin

Olen itse ikuinen ponityttö ja mulla onkin osa omista lapsena saaduista poneista ja barbeista täällä meillä kotosalla, lisäksi olen hankkinut Kiiaa varten jo muutamia poneja kirpparilta tosi huokeaan hintaan.

Tokihan reilut 20-vuotta vanhojen ponejen harjat on olleen aikamoisessa kunnossa, mutta kyselin parissa fb-ryhmässä ja googlettelin aikani kunnes löysin niille pelastuksen, eikä tarvinnut käyttää saksia.1. Harjaa takkuja auki minkä pystyt
2. Ota syvä lautanen/astia ja  kaada barbin hiuksille/ponin harjalle kiehuvaa vettä ja jätä lillumaan hetkeksi siihen, harjaa.

Helpot tapaukset eivät tarvitse muuta kuin halutessaan muotoilun tämän vaihen jälkeen, mutta mikäli edelleen hiukset/harjat ovat takussa jatka ohjeen mukaan.

3. Seuraavaksi valele huuhteluaineella hiukset/harja samaan tapaan kuin laittaisit hoitoainetta omiin hiuksiisi, anna vaikuttaa 5-15min (pidempikään aika ei haittane)

4. Harjaa ja huuhtele kiehuvalla vedellä.

5. Muotoile halutessasi ennen kuivumista.

Tarvittaessa toista käsittely useammin.

Meillä tämä toimi, toivottavasti tästä on muillekkin apua. Itsehhän en alkanut muotoilemaan harjoja ja ne ovat kuvassa vielä märkiä, mutta oikein hyvät kuivuttuaankin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3