torstai 11. elokuuta 2016

Ristiäiset

Huh, vihdoin on pieni hetki rauhallista ja itsekkään en ole silmät ristissä, joten nyt juttua ristiäisistä. Ristiäisiä vietettiin Sunnuntaina 7.8 vanhempieni luona. Ja päätin sitten edellisenä äivänä, että olisipa kiva pitää kastetilaisuus ulkona. Tietystihhän sääennuste lupasi ukkosta ja jänskättiin miten käy.Kastetilaisuus pidettiin kuin pidettiinkin vahempieni takapihalla. Tunnelma oli ihanan rento ja paikalla pieni määrä porukkaa. Kummeiksi valikoitui valiojokko elämässä varmasti pysyviä ihmisiä.
Pappi oli todella mukava ja toimitus mentiin lyhyen kaavan mukaan. Ja vaikka sääennuste lupasi ukkosta 80% mahdollisuudella, aurinko paistoi koko juhlien ajan, Tomas ja oma kummipoikamme saivat temmeltää pitkin pihaa myös toimituksen aikana.
Nuoremmasta siskostani tuli sylikummi ja Tomas kuivasi kastamisen jälkeen pikkusiskonsa pään. Lippistähän Tomas ei suostunut ottamaan pois kuvien ajaksi, sillä spiderman on super kova juttu ja valokuvat on tyhmiä!


Kastamisen jälkeen otettiin valokuvia ja siirryttiin kahvittelemaan. Kakkua, voileipäkakkua, keksejä, mokkapaloja, riisipiirakoita ja munavoita, kahvia, teetä ja mehua. Yksinkertaiset ja ilmeisesti maistuvat tarjoilut oli. Äitini ja mummuni ylläripylläri auttoivat hurjasti kaikessa joten mulle ei jäänyt paljoakaan hommaa järkkäilyjen suhteen.Kiitos siis heille.
Kaikki hyvin, juhlat olivat onnistuneet ja viihtyisät.


7.8.2016 Tyttäremme sai nimekseen Kiia Aada Emilia.


3 kommenttia:

  1. Onnea kauniista nimestä pienelle. Teillä on ollut todella kaunis kastepöytä ja ihana idea pitää kastetilaisuus ulkona.

    VastaaPoista

Haleja <3