tiistai 30. elokuuta 2016

Kuulumisiamme

Niin monta aloitettua blogitekstiä ja niin vähän sanoja. Paljon tyhjää ja valkoista. En ole ollut varma palaanko kirjoittamaan enää lainkaan, mutta nyt kun sain koneen syliin, molemmat lapset nukkuvat päikkäreitä ja itsellä särkee päätä tuntuukin kuitenkin ihan hyvältä kirjoittaa taas, ihan vaikka vaan liibalaabaa, mutta kuitenkin kirjoittaa

Olen selkeästi kaivannut kirjoittamista, en vain ole saanut järjestettyä sille aikaa. Täytyy siis ehkä pistää tämä asia järjestymään. 

Tomas on tässä välissä täyttänyt jo 4-vuotta ja aloittanut kerhon, synttärijuhlia toisin ei ole vielä vietetty. Kiia täyttää pian 2 kuukautta. Yöt meillä on kovin katkonaisia, kuitenkin tietty rytmi on jo saatu arkeen. Itsellä verenpaineet huitelee todella korkealla ja varailinkin labraan ajan(itselleni ja Tomakselle), mutta se meni vasta pitkälle ensi kuulle. Normaalisti liian matalat verenpaineet ja nyt aivan liian korkeat. Ääripäästä toiseen mentiin heti synnytyksen jälkeen ja siitä johtuen jatkuva huimaaminen, huonovointisuus ja päänsärky ovat vähän ikäviä kavereita.


Muuten meillä meneekin ihan kivasti. 
Tomas on reipas, rakastava isoveli joka osaa ja haluaa auttaa vauvan hoidossa. Nyt kuitenkin on alettu vähän uppiniskaiseksi kun ei se aika riitäkkään samalla tavalla tai huomiota ei saakkaan heti. 

Kiia taas on oikea kiljuva hymytyttö ja tietää kyllä jo nyt miten saa haluamansa. Kovat menohalut olisi jo ja masuvaivaa ikävästi.

Noh myt alkoikin kuulumaan vaativaa ähinää, joten tulen taas paremmalla ajalla kirjoittelemaan kuulumisiamme :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3