torstai 14. heinäkuuta 2016

"Prinsessa patonki"

"Se päivä kun saa hoidettua kaikki järkkäilyt valmiiksi, että Tomas pääsee pikkusiskoni rippijuhliin ja tiedossa on että seuraavana aamuna on hyvin epäsopivaa edes kuvitella joutuvansa/pääsevänsä synnyttämään kun kaikilla on paljon menoja ja tiedät, että mahdollinen hoitaja pääsee matkaan aikaisintaan kolmen pintaan. Se ainoa ilta kun mieskin sanoo, että nyt tänä yönä ei tarvitse sitten synnytyksen käynnistyä ja olet itse samaa mieltä.

Arvaattekos mitä sellaisen päivän ja illan jälkeen tapahtuu? Keskiyöllä alkaa supistella, mutta käyt nukkumaan, puoli kolmelta et enää pysty makaamaan sängyssä kun heräät kipeisiin supistuksiin. Puhiset itsesi ylös ja lähdet vessaan. Sen jälkeen ei olekkaan mitään pienintäkään kuvitelmaa että pääsisit takaisin sänkyyn..

Niimpä hain läppärin olohuoneeseen, vuorasin sohvan pyyhkeillä ja istun jumppapallon päällä. Ensi hätään otin panadolia ja nyt vain seuraillaan miten edistyy vai päästäänkö vielä nukkumaan kunnolla."


Tuon yllä olevan tekstin verran ehdin kirjoittaa 8.7.2016 yöllä. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. 
Meillä on täällä pian viikon ikäinen "Prinsessa Patonki", kuten Tomas pikkusiskoaan kutsuu. 

Tyttäremme syntyi 8.7.2016 klo 12.46 ja kaikki on sujunut tähän saakka hyvin. Kirjoittelen synnytyksestä myöhemmin. 7 kommenttia:

Haleja <3