maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kerro mulle sun vinkkisi


Laskettu tuli ja meni. Toinenkin laskettu tuli ja meni. Synnytysvastaanotossakin päädyttiin laskettuna päivänä käymään suoraan neuvolasta. Neuvolassa th huolestui vauvan laiskoista liikkeistä, asennosta, kurkkasi ultralla ja oli sitäkin mieltä että lapsivettä on liian vähän. Kaikki oli kuitenkin hyvin ja edelleen vain odotellaan.Nyt eletään rv 40+4 ja alkaa olla "kiire". Vajaan viikon kuluttua olisi mun pikkusiskolla rippijuhlat ja samalle päivälle on myös suunnitteilla käynnistys. Että miten meni noin niinku omasta mielestä? Ihan hyvin. 
Ei varmaan tarvitse erikseen kertoa, että olisi tärkeää päästä nuihin rippijuhliin ja mielellään kahdessa osassa. Ei sitä pääse kuin kerran elämässään ripille, mutta toisaalta ei sitä saa kuin kerran elämässään toisen lapsensa. Eihän nöitä voi verrata eikä pidäkkään, kumpikin asia on tärkeä.

Siltikin haluaisin itsekkäästi päästä jo synnyttämään, saada beben syliin ja päästä juhlimaan pikkusiskoa.Tässä ollaan yritetty taas vaikka ja mitä että synnytys lähtisi käyntiin, mutta haluaisinkin kuulla onko teillä jotain ideoita mitä voisi testata? Ihan vaan edes siksi ettei pää leviä tähän odotteluun?

Ollaan vietetty tässä ihan normaalia arkea ja kaikki on vauvaa varten valmiina.
Sairaalakassi odottaa autossa valmiina, hoitolaukku makkarissa, pienet vaatteet on järjestetty kaappeihin, vaunut odottavat eteisessä, turvakaukalo vaatehuoneessa ja korisänkykin on ollut jo useamman viikon makuuhuoneessa valmiina. Odottelua ja odottelua, sitä se nyt tämä arki tässä vaiheessa on. 


Peeeäss. Pahoittelen surkeita kuvia, parempia ei ole tullut otettua. :D 

4 kommenttia:

 1. Ei siihen varmaan itse voi vaikuttaa mitenkään.
  Minulla on kolme lasta. Viiminen raskaus meni kaksi viikkoa yli ja käynnistettiin.
  Kävin saunomassa ja siivosin kovin loppu ajan...ei mitään auttanut!

  Elät jänniä aikoja! Ihanaa loppu raskausta sinulle!
  Toivottavasti vauveli syntyy ennen rippijuhlia!😊

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä loppuun! Vinkkejä ei valitettavasti ole. :D Meillä jätkä syntyi rv41+4 ja lasketun ajan jälkeen hinkkasin saunan lattiaa, yritin liikkua kuin mikäkin, kyykin ja jumppasin jne. mutta ei auttanut.

  VastaaPoista
 3. Oi siellä voi h-hetki olla koska vaan. :)
  Itsellä on toiminut rentoutuminen ja se etten mieti synnytystä (helpommin sanottu kuin tehty) tai sitä koska se lähtö nyt tulee liikaa. Nyt saunaan tai lämpöiseen suihkuun rentoutumaan, hyvä jalkahieronta ja paljon lepoa.
  Tsemppiä odotteluun ja toivotaan että pieni päättää pian jättää yksiönsä.♥

  VastaaPoista
 4. Jos hirveästi huhkii ja siivoaa niin saa vain itsensä väsyneeksi. Rentoutumista suosittelen minä :)

  VastaaPoista

Haleja <3