tiistai 7. kesäkuuta 2016

Hei hei mitä kuuluu NYT

Meidän alkukesä on koostunut tähän mennessä kipeänä olemisesta, rantsupäivistä, puistoiluista, retkistä, piknikeistä, järvessä uimisesta (Tomas) ja kahlaamisesta (me vanhemmat).
Myös hieman isompia päätöksiä ollaan ehditty miettimään, kuten synnytystä, vauvan nimeä, kummeja ja ristiäisiä.

Nyt meillä onkin ollut lauantaista saakka pikkusiskoni lomailemassa ja puuhaa on riittänyt meillä kaikilla.Tästäkin päivästä näyttää tulevan rantsupäivä, joka sopii paremmin kuin hyvin. Nämä muutamat viileät päivät ovat olleet raskauden kannalta ihania - vähemmän turvotusta, mutta kyllä tuota lämpöä jo hieman kaipasikin.

Tällä viikolla torstaina, olisi ohjelmassa oletettavasti viimeinen ylimääräinen ultra (rv37+0), jossa kurkitaan vähän kuinka bebe jakselee, onko istukka ok ja minkä kokoinen bebe mahtaa olla. Viime neuvolassa neuvolatätskämme halusi varata ajan ultraan, sillä hän epäilee, ettei bebe kasvaisi kunnolla. Itsestäni taas tuntuu, että bebe on paljon isompi kuin esimerkiksi Tomas oli. Ihan hyvä siis tarkistaa kaikki, mikäli bebe on pieni taikka iso, on siihen helpompi varautua ja tehdä päätöksiä muunmuassa synnytyksen ja mahdollisen käynnistyksen osalta.

Nyt siis jäädään vaan jännäämään tulevaa torstaita ja nautitaan päivistä.


2 kommenttia:

  1. Kivaahan se on päästä kurkkaamaan vielä pikkuista ultrassa :)! Meillä on kans tainnut olla ihan tossa lopussa ultrat. Juuri samasta syystä. Oma tunne, paras tunne :D!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä ultraan <3 Ja hei, täälläkin ollaan oltu kipeinä koko kesäkuu, taitaa olla aika paljon liikkeellä :(

    VastaaPoista

Haleja <3