maanantai 9. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Tänään (rv32+4) mentiin neuvolaan hieman jännittynein ja odottavin fiiliksin, sillä en ollut aivan varma, oliko bebe kääntynyt eilen raivotarjontaan möyriessään, vai vieläkö hän kuitenkin viistottain olisi. Tämä bebe kun ei ole rauhallisimmasta päästä, vaikka toki liikkeet ovat rauhoittuneet ja voimistuneet huomattavasti. 

Kaikki oli taas hyvin, käsikopelolla arvioituna bebe on raivotarjonnassa, mutta päästiin tarkistamaan asia vielä ultralla ja siellähän hän oli, täydellinen pikku bebe ja juurikin raivotarjonnassa, nyt pidetään peukkuja, että hän malttaa niin pysyäkkin.  

Musta on ihana käydä neuvolassa, menen sinne aina pääsääntöisesti yksin ja terkka on aivan ihana, juuri sellainen ihminen jonka kanssa tulee hyvin juttuun. T ja Tomas saavat viettää isä-poika aikaa ja mä saan vähän omaa aikaa tuolla käydessäni,Mitäs muuta tänne kuuluu?
Normaalia arkea, hormonihuuruisia päiviä on alkanut olemaan ihan kiitettävästi, ulkona viihdytään enemmän kuin sisällä, päikkärit on parhautta ja metsässä lenkkeilemässä käydään päivittäin. Edelleen väsyttää ja voisin nukkua päivien ohi, mutta välillä taas on näitä ylienergisiä päiviä kun säntäilisin paikasta toiseen jatkuvasti.

Nyt ollaan myös alettu Tomaksen kanssa kaymään yhdessä kuvaamassa luontoa, tai oikeastaan ihan mitä tahansa mitä ulkona tulee vastaan. Ihana kun poitsu on niin onnellinen omasta kamerastaan ja näyttää aina innoissaan ottamiaan kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3