lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kuulumisia

Paksun paksua iltaa. Silmät hyvä kun pysyy auki, mutta täällä sitä ollaan - edelleen hengissä. Tomas oli kipeänä koko viikon, viisi päivää korkeaa kuumetta, neljäntenä käytiin lääkärissä kun hengityskin jo vaikeutui, kuudentena kuume laski ja uskallettiin ulos, kunnes edelleen huomattiin ahdistuksen painavan. Nyt kuumetta ei ole, pelkkä yskä ja nuha. Onneksi tauti onkin nyt meneillään ohi, sillä ensi viikolla me päästään vihdoinkin ihotautipuolelle selvittelemään Tomaksen juttuja mm. allergiatestejen merkeissä. 

Muuten tänne kuuluukin oikein hyvää. Raskausviikot ovat taas ehtineet poksua ja tässä kuvaa nyt rv 30+0, nyt meneillään on rv30+2 ja edelleen tuo pieni heittelee masussa itseään ympäri ihan miten sattuu. Tilaa tuntuu olevan, vaikka välillä näyttääkin sille että vatsa repeää kun toinen vähän ottaa kierrosta.  Tänään pyörähdettiin jo varaston kautta ja haettiin pinnis odottamaan kasaamista vaatehuoneeseen, samoin kuin sitteri. Pienimmät vaatteetkin ovat päätyneet jo lipastoon, joten eiköhän tässä hiljalleen aleta valmistautumaan siihen, että meille tosiaankin on tulossa "pian" vauva. Tomas on edelleen kovin innoissaan vauvan tulosta ja nyt leikeissäkin edelleen pikkusiskoja ja pikkuveljiä.

Nyt kun Tomas on ollut kipeänä, on hän nukkunut meidän sängyssämme ja muutenkin hän saa yöllä herätessään tulla viereen. Mutta miten ihmeessä me kaikki mahdutaan samaan sänkyyn kun vauva syntyy? Hyvin, ainakin toivottavasti. 

2 kommenttia:

  1. Meillä nukkui aikoinaan 5 henkeä samassa 160cm sängyssä! :D Että varmasti mahdutte ihan hyvin :) Ikähaarukka oli meillä 1kk-8v lapset ja vanhemmat..

    VastaaPoista

Haleja <3