maanantai 11. huhtikuuta 2016

200 päivää raskaana

200 päivää raskaana, 80 päivää laskettuun.
Noin 80 päivää ja kaiken tulisi olla kotona valmiina toppua varten.
Tehtävää tässä ei juurikaan ole sen suuremmin. Vaunut ja vauvan vaatteet pitää pestä, pinnis kasata ja hankkia vaippoja, sekä vanna. Kummejakin pitäisi miettiä,  mutta en tosiaan tiedä onko tässä muuta sellaista mitä enää olisi hoitamatta.

Nyt löytyi kamerakin sopivasti, joten tässäpä näette masusen. Kuten kuvista huomaa, se on korkealla ja kookas. Tämä jälkimmäinen masukuva on pakko jakaa tännekkin, sillä Tomas oli myöhäisellä iltapalalla ja yritin napsia äkkiä masukuvaa peilin edessä (joka ei edelleenkään ole seinällä... ) ja poitsu tuli keittiöstä muovikukkien kanssa "Äiti, mä toin sulle kukkasia", oli jotenkin liikkis tilanne joka tallentui kamerallekkin. 


Tällä kertaa en muuten aio kasata "isyyspakkausta" vaan keskityn kasaamaan Tomakselle isovelipakkauksen. Pakkauksen sisältö on pääosin vielä hankkimatta, mutta tiedän mitä aion hankkia.

Pakkaukseen tulee juttuja joista Tomas pitää, sekä sellaisia juttuja mitä voidaan tehdä yhdessä ja miten ajan saa kulumaan paremmin silloin kun pitäisi olla  hiljempaa kun vauva nukkuu.

Ajattelin myös kasata "ei mitään tekemistä"-purkin. Niihin hetkiin, kun leikkejä tai touhuja ei meinaa oikein syntyä itsekseen. Käytännössä lappuja purkkiin ja sieltä sitten nostetaan yksi kun ideat on loppu. Se voi olla jokin leikki, leipomista, elokuvissa käyntiä, uimahalliin menoa, metsäretki, piknik ihan mitä vain!


6 kommenttia:

 1. Ihana idea toi isovelipakkaus!!! Ja voi mikä kaunotar sä oletkaan masusi kanssa <3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana idea toi isovelipakkaus ja 'ei mitään tekemistä-purkki'!! Tuota jälkimmäistä voisi soveltaa vähän vaikka tähän parisuhdearkeenkin, tulisipahan tehtyä välillä jotain muutakin kuin istuttua kotona :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Täytyypä muuten harkita tota samanlaista purkkia parisuhteelle, vaikka meillä nyt ei sitä aikaa kahden miehen kanssa olekkaan tiedossa aikoihin. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, ainut vaan että laatu kärsi kun laittoi tänne. :D

   Poista

Haleja <3