lauantai 12. maaliskuuta 2016

Sekaisin hankinnoista

Tai itseasiassa sekaisin siitä, mitä ihmettä mun pitikään hankkia?

Mä olen ihan kuin puulla päähän lyöty näiden vauvahankintojen kanssa. Vastahan Tomas oli vauva, joten pitäisihän mun muistaa, mutta en muista! Sen muistan kuitenkin, että Tomakselle ostettiin ihan liikaa kaikkea, suurinta osaa ei esimerkiksi vaatteista edes ehditty käyttää. 

Mitä ihmettä mun pitää hankkia, kuinka paljon, mistä, milloin, mitkä olikaan turhia ja mitkä hyödyllisiä juttuja. Mitenkäs ne vaatteet, mitä ihmettä !
Mähän hukun tonne tyttöjen vaatepuolelle kun siellä on vaikka ja mitä, mutta mikä on käytännöllistä, järkevää, kestävää ja nättiä? Jos ostan mekkoja tai röyhelöpyllyhousuja, painaako ne kun pieni kuitenkin köllöttelee oletettavasti runsaasti..
Kauanko vauvalle nyt mahtui ne 50-68cm vaatteet - haluan tehdä mahdollisimman paljon hankintoja etukäteen, sillä kahden lapsen kanssa shoppailemaan lähtö on varmasti vaikeampaa kuin yhden laspsen kanssa. 

Missä vaiheessa pitää miettiä kastejuttuja, milloinkas ne vauvakamppeet pitää kasata, tarvikohan niihin vaunuihin nyt ostaa uudet renkaat, pitäisikö jarruvaijeritkin uusia suosiolla. Kannattaako käyttää Tomaksen vanhaa pinnistä, vai olisiko järkevämpää ostaa ehkä uusi?

Paaaaaaljon kysymyksiä päässä kaiken tän muun hässäkän lisäksi. Miten voikaan olla näin pihalla kaikista tämmöistä, vaikka onkin jo ennestään yksi lapsi ja vielä näin lyhyehköllä ikäerolla. 

Mitäs muuta täällä on pohdittu, no sitä, koska kannattaa pestä vikaa kertaa ikkunat - pesin ne viimeksi pari viikkoa sitten. Milloin kannattaa pestä matot jnejne. Pakkaaminen on nyt taas hyvällä mallilla, mutta kyllä tekemistä löytyy silti jokaiselle päivälle. 

Sellaisien mietteiden kanssa täällä jatketaan ja taidetaan suunnata tästä vielä tänään katsomaan rokkirallia! 

2 kommenttia:

  1. Jos teillä on vanha pinnasänky niin käyttöön vaan, mutta ehdottomasti uusi patja! Jyskissä maksaa about 20e :)

    Mitkähän meillä oli ne tärkeimmät hmm... Mam koliikkipullot on ollu molemmilla. Hoitoalusta on ollu hyvä. Kietaisubodyt 50-62 oli meillä parhaita. Telakallinen brion kaukalo oli kans huippu. Ja rattaiden renkaita en uusisi ellei ihan huonot. Niihin saa sisuskumejakin :)

    VastaaPoista
  2. Uutta patjaa suosittelisin myös, kuten Titti! :)

    Tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista

Haleja <3