keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Äitiyspakkaus 2016 suosikit

Kelanhan piti julkaista äitiyspakkaus 2016 , perjantaina 4.3.2016, mutta ilmeisesti pakkaus on jo paljastunut. Eikai tämä nyt pilaakaan olisi ;)
Linkkailin pakkauksen jo aiemmin blogin facebook-sivuille, mutta pitäähän tässä nyt hieman päivitellä, millainen pakkaus juuri mun mielestäni on. Täältä  pääsee kurkkimaan itse läpi pakkauksen. 

Meillä on ollut aika selvänä päätös siitä, että otamme tällä kertaa äitiyspakkauksen sijasta rahan, silti pohdin hieman vielä eilenkin asiaa. Nyt en enää pohdi.
Uusi pakkaus omaa tilannettamme ja tulevaa tytärtämme ajatellen, on nounou. Ensinnäkin meiltä löytyy lähes kokonainen äitiyspakkaus, jo valmiina, osa on Tomaksen aikaisia ja osa on itse ostettu. Eli välttämätöntä tarvetta pakkaukselle ei ole. 

Kokonaisuudessaan tämä vuoden 2016 pakkaus on poikamainen. En tietenkään tarkoita sitä, ettenkö voisi pukea tulevaa lasta siniseen, vihreään tai muihin vastaaviin väreihin, sillä Tomaksenkin vaatekaapista löytyy kaikkia mahdollisia värejä. Hän tykkää väreistä ja saa valita suurimman osan itselleen tulevista vaatteista itse. En siis todellisuudessa erottele pukeutumisessa poika ja tyttö värejä. 

Muutamiin juttuihin iskin kuitenkin silmäni. Petivaatteet, kuolalappu ja  kietaisubody. Vaikka meille ei pakkaus tulekkaan, on mahtavaa, että meillä on mahdollisuus äitiyspakkaukseen, joillekkin se on täysin korvaamaton, erityisesti ensisynnyttäjälle oikein hyvä!
Jos oikein hurjaksi haluaisin alkaa, voisin sanoa, että olisi siistiä jos olisi myös äitiyspakkaus uudelleen synnyttäville - siis sellainen vaihtoehto myös heille, jotka saavat lyhyellä välilla lapsia ja ovat säästäneet edellisen pakkauksen, eivätkä välttämättä tarvitse kaikkia juttuja.


Tällä kertaa päätös pakkauksen ja rahan välillä olikin yllättävän helppo. 
Mitkä olivat teidän lempparinne uudesta pakkauksesta? 


4 kommenttia:

  1. Vaunuhaalari ja petivaatteet =))))) mutta 2015 toivon saavani =D

    VastaaPoista
  2. Hieno pakkaus on. Ihmiset on niin erilaisia, aion ottaa pakkauksen viidennelle lapselleni.

    VastaaPoista
  3. Mielelläni ottaisin esikoisen sinä aikana, kun tuo paketti on jaossa. Itse myös kiinnitin hieman "poikamaisiin" väreihin huomiota, mutta mieluummin sinistä ja vihreää kuin ainaista valkoista (mikä ei kumminkaan valkoisena säily...). Suosikeiksi nousi kuolalappu, unilelu ja punaiset tennarisukat :)

    VastaaPoista

Haleja <3