sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Raskauden puoliväli

On outoa miten nopeasti tämä raskaus on edennyt näin nopeasti! Enää  vajaa puolet jäljellä ja saadaan nyytti kotiin.

Aika normaalisti edelleen on elelty, selkä on välillä ok, välillä ei. Supistaa, välillä kipeästikkin, mutta harvemmin. Nukuttaisi, mutta herään öisin kahden tunnin välein vessaan, nukahtaminen on hankalaa, mutta silloin kun kovasti väsyttää ehtii nukkua päikkäritkin. Yksiössä ilmeisesti tuntuu kaatuvan seinät päälle, sillä sen verran paljon tuolla masussa jumppaillaan. Eli siis, kaikki hyvin! Lisäksi olen mittaillut sokereita kotona ja kaikki arvot ovat olleen loistavia. Kirjoittelinkin aiemmin blogin faceboo- sivuille pienen pätkän tänään. Sinne kannattaa klikkailla itsensä tykkääjäksi, jos jutut kiinnostaa. https://facebook.com/Pieniperhe

Havahduin tuossa aiemmin siihen, että meidän kodissa on paljon ylimääräistä tavaraa, josta on        
p a k k o päästä eroon ennen vauvan syntymää, joten suoritan ikuisuusprojektia joka kantaa edelleen nimeä "kaikki turha pois hetinyt". Käsilaukkuja, sisustusjuttuja, huonekaluja, lastenvaatteita, pieniä kodinkoneita, ne vaan on saatava pois edestä. 
Lisäksi kaikki vauvatarvikkeet vievät hirveästi tilaa, joten kaappeja on saatava tyhjiksi. Vaikka ollaan jo puolivälissä raskautta, on rakenneultra vasta edessä. Ja itseasiassa se on ensi viikolla. Tiistaina!! Odotan hirveästi, että päästään näkemään taas pieni ja toivotaan kovasti, että kaikki on hyvin. 
Tiistai on muutenkin jännä päivä, mutta siitä lisää myöhemmin. 

Tuleva isoveli odottaa jo kovasti, milloin vauva syntyy, vaikka muistaakin aina itse kertoa heti perään, että vasta kesällä. 
Nyt vauva on saanut suostumuksen myös tulla nukkumaan Tomaksen huoneeseen, Tomas myös on kovasti luvannut hoitaa vauvaa, jos vauva itkee yöllä, antaa Tomas kuulemma tuttia. Hieman kyllä uskallan epäillä tätä, sillä Tomas on kesken unien herätessään aivan kuin minä. Hyvin äreä tapaus.

Tomaksesta täällä blogin puolella on nyt   t o d e l l a  huonosti kuvia, sillä hän ei halua olla kuvattavana ja osaa jo sanoa, saako kuviansa käyttää blogissa ja tokihan kunnioitan hänen päätöstään.

Palaillaan ensi viikolla arvailemaan vauvan sukupuolta ja on taas luvassa pienoinen paljastuskin siitä, mitä täällä ruudun toisella puolella tapahtunee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3