perjantai 26. helmikuuta 2016

M I K S I

Ai miksi on hiljaista täällä blogin puolella?Miksen ole kertonut jo sukupuolta ja miksi sitä tätä ja tuota.

Olen taas tai ehkä jopa edelleen kipeänä. Lisäksi nukkumatti kurvaa kaukaa ohi jokainen ilta/yö ja nukun pätkittäisesti 2-4 tuntia vuorokaudessa. Kuka tahansa tietää että se ei ole mitenkään päin riittävästi ihmiselle joka normaalisti tarvitsee vähintään 8 tuntia unta yössä. Eikä se 10 tuntiakaan tee pahaa.

Päivät menee aivan puolivaloilla. Välillä en nuku koko yönä, pääasiassa nukun aamulla kuudesta kahdeksaan ja siinä kaikki.
Väsyttää kyllä ihan törkeästi, mutta ei vaan saa nukahdettua ja jos nukahdan herään puolentunnin tai tunnin sisällä ja taas alkaa valvominen kunnes nukahdan toivottavasti uudelleen.


Nyt näyttää kuitenkin taas jo hieman valoisammalta nukkumisen kanssa, sillä viime yönä nukuin ainakin viisi tuntia! Voisin pitää uudelleen syntymis bileet itsekseni, ihan vain tästä syystä.


Olisikohan vaan aika tunnustaa että postaus per viikko alkaa olemaan oikeasti maksimi tässä seuraavien kuukausien aikana. Pakkaaminen, tavaroinen lajittelu ja myynti, selän reistaaminen, jalan toimimattomuus, supistukset, flunssa, päänsäryt, unettomat yöt, työt, kodin pyörittäminen, muuton järjestely, tässä menee pää pyörälle vähemmästäkin. Eikä todellakaan muista mitä piti tehdä ja milloin. Itseasiassa tätä kirjoittaessa muistinkin, että mun piti soittaa ystäväiselleni - ainakin kolme päivää sitten..


Mä lasken viikkoja, laskettuun aikaan, tulisipa se nopeammin! Tai jos nyt saisi vaikka seuraavat kaksi kuukautta pyyhkäistyä nopeasti ohi, niin johan luulisi taas hommien alkaa rullaamaan. Olisi niin paljon haluja kirjoittaa, mutta tällä päällä ei paljon aikaiseksi saa. Sanat, rivit ja kirjaimet hyppii niin ettei tekstistä tahdo saada järkevää sitten millään. :D
Ehkä kirjoitan jatkossa kaiken ensin ruutupaperille, sanelen ja pistän miehen kirjoittamaan puhtaaksi tänne puolelle. Mahtaisikohan se onnistua. 


Ei vaan, on mulla tuolla jo sukupuolen paljastusta varten postaus tehtynä. Vieläkään emme ole sitä paljastaneet isovanhemmille tai sisaruksillemme, joten julkaisen sen kunhan nuo paljastamiset on saatu alta pois, jotenkin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3