torstai 7. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 toiveita

Olen ihminen, joka suunnittelee, tekee listoja ja vetää listoita yli jo tehtyjä juttuja. Siksi päätinkin, että tänä vuonna en lupaa mitään vaan kirjaan toiveita itselleni vuodelle 2016.


-Haluan lisätä positiivista asennetta ja yrittää vähentää valittamista.

-Toivon meille lisää perhepäiviä, joka viikkoinen perhepäivä leffa illalla on tosi jees, mutta nykyisen elämäntilanteen salliessa, voitaisiin heittää aivot useamminkin narikkaan porukalla.

-Haluan myös elvyttää blogia ja kuitenkin vähentää sometusta.

-Haluan vähentää suorittamista ja lisätä nauttimista pienistä hetkistä.

-Toivon raskauden sujuvan hyvin loppuun saakka ja lapsen olevan terve.

-Toivon koko perheellemme sitä, että annamme toisillemme vieläkin enemmän aikaa ja varsinkin uuden perheenjäsenen syntyessä, aikaa totutella uuteen tilanteeseen ja uuteen arkeen.

-Toivon myös että saadaan miehekkeen kanssa viettää satunnaisesti laatuaikaa kahden, on se sitten kerran kuussa tai kerran kolmessa kuukaudessa.

-Ja vielä toivon itseltäni sitä, että tällä kertaa, tämän raskauden jälkeen pysyn tosissani erossa tupakasta, enkä sorru enää siihen. Savuton elämä on paljon mukavampaa, oikeasti.


Millaisia toiveita teillä on tälle vuodelle ?

6 kommenttia:

 1. Mä oon ihan samanlainen, aina tekemässä listoja ja suunnittelemassa tulevaa! :D Sulla on niin kauniita toiveita! <3 Ite tein tavoitteita, mutta kai niitä vois toiveiksikin kutsua. Haluaisin tulevana vuonna muun muassa lukea vähintään yhden kirjan kuukaudessa, vähentää ruutuaikaa ja viettää enemmän aikaa lähimmäisten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjojen lukeminen on mulla vähentynyt hirveästi- mikäli lasten kirjoja ei lasketa. :D Sen melkein voisin lisätä omiinkin toiveisiini. :)

   Poista
 2. Kivoja toiveita, toivotaan että niistä mahdollisimman moni tai kaikki toteutuu.<3

  VastaaPoista
 3. Hyviä toiveita! Toivon teille kaikkea hyvää tälle vuodelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Samoin, toivon minäkin teille kaikkea hyvää! <3

   Poista

Haleja <3