torstai 28. tammikuuta 2016

Rv 18+0

Ja näin vaihtui taas raskausviikko. Viimeisin viikko kuluikin jotenkin hirmuisen hitaasti, sillä kaikki mahdollinen stressasi.
Tänään pyörähdin viimeinkin sokerirasituksessa, jossa piti käydä jo raskausviikkojen 12-16 välillä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja tättärää, taas paasto oli sen 0,1 koholla, kuten Tomastakin odottaessa. Tätä kyllä osasin odottaakkin, joten eipä tullut shokkina. Muut arvot taas olivat hyvät, joten pari viikkoa taas mittaillaan kotona sokereita, muutamana päivänä viikossa. 

Itseasiassa oli aika huvittava koko sokerirasitus, aamulla lähdettiin lumisateessa ja umpihangessa potkurilla Tomaksen kanssa kohti labraa ja oltiin ihan märkiä kun päästiin perille.

Tomas halusi katsoa,joka kerta pistämisen ja kehui minua reippaaksi tytöksi aina jokaisen pistoksen jälkeen. Oikeastihhan olinkin reipas, tällä kertaa en mennyt edes makuulteen, kuten tavallisesti verikoetta ottaessa. Eli oli pakko vaan tsempata, ettei Tomas ala pelkäämään verikokeita. Oikeastihhan kahdella viimeisellä kerralla pisto tuntui inhottavalle, kun neulaa pyöriteltiin..Kesken sokerirasituksen tajusin, että tämä pikku tyyppi ei ole liikkunut, tavallisesti kun masussa on meneillään bileet hyvinkin säännöllisesti. Siinä sitten taas pelko nosti päätään ja kilautin neuvolaan. Päästiin heti sokerirasituksen jälkeen pyörähtämään sitten neuvolassa onneksi. 

Sydänääniä ei meinannut löytyä alkuun millään, melkein kymmenisen minuuttia niitä etsittiin, kunnes ne löytyivätkin tosi ylhäältä, ylempää mitä edes kotona on löytynyt. Kaikki hyvin siis pienellä. Hän on vaan kovin hyvään piiloon päässyt tuonne ylös ja potkii ilmeisesti enemmän selkään päin. Neuvolassa tätskä myös tuumasi sykkeiden perusteella sukupuoltakin - juuri sitä toista, mitä itse luulen odottavani. 

Nyt kotona sitten liikkeet ovat jo tuntuneet normaalisti ja monoa annetaan oikein urakalla. Varmaan naureskelee, että "kyllä toi äiti hössöttää liikaa, sais vähnä rauhottua!"

Se olis vielä jaksettava odottaa melkein kolme viikkoa, ennen rakenneultraa. 

Onko teillä veikkauksia kumpi meille on tulossa tällä kertaa? :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3