torstai 14. tammikuuta 2016

Pikakelaus alkuraskaudesta tähän päivään

En jaksaaaaaa kirjoittaa enää nuin montaa viikkoa myöhässä juttuja, missä ollaan menossa tuossa Paluu alkuraskauteen postauksissa, joten otetaan pieni pikakelaus tuolta tähän päivään!

Eli päästiin varhaisraskauden ultaan viimeksi ja oltiin ihan alussa, josta saatiin matkaan muutama kuva, tuolloin alkio vastasi muistaakseni viikkoa 8+3.
Ultran jälkeen kuitenkin tuli ihan hirveitä kipuja, joten pelättiin jälleen keskenmenoa - onneksi turhaan.

12+5 päästiin np-ultraan Jyväskylään ja jännitettiin kädet täristen onko kaikki kunnossa ja loppujen lopuksi tuijotettiin ainakin 30minuuttia ruutua jossa pikkutyypi touhusi omiaan. Kätilö oli oikein ihana ja mukava ja ymmärsi tilanteemme ja jännityksemme oikein hyvin. Höpöteltiin kaikkea mahdollista ja tuijotettiin haltioituneena kuvaruutua. Tällä pienellä on vauhtia kuin veljellään ja nenä on ainakin ihan samaa sarjaa veljensä kanssa.

Osallistuimme myös seulontoihin, niskaturvotus oli matala ja kaikki arvot kunnossa.Ultran jälkeen sain nostelukiellon supistusten vuoksi ja seuraavalla viikolla selkä lopetti yhteistyön. Tällä hetkellä käytössä on kaksi eri tukivyötä ja yritän sopivassa suhteessa, venyttää, jumpata ja leppuuttaa selkää.

Nyt on menossa rv 16+0 liikkeet ovat tuntuneet jo muutaman viikon ja vointi on hyvä vaikka selkä onkin sökö. Tomas haluaa kuunnella pikkusisaruksen sydänääniä päivittäin.

Kovia arvailuja on käyty sukupuolesta, mä olen itse varma siitä kumpi meille tulee, Tomas on kanssani samaa mieltä, mutta suurin osa muista, on aivan eri mieltä. Siitä sitten lisää myöhemmin. 

6 kommenttia:

 1. Ihania potkun täyteisiä hetkiä sinulle ja pidän peukkuja että selkä alkaa hellittämään!

  VastaaPoista
 2. Jännää! :) Ja hurjan nopeasti menee viikot, miten ne omalla kohdalla tuntui aina menevän niin hitaasti :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menee! Kovasti lähenee jo puoliväli! :O :D

   Poista

Haleja <3