sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ihana keskiraskaus

Väittämä "jokainen raskaus näkyy aiemmin", on pitänyt kohdallani paikkaansa oikein hyvin. Myös väittämät liikkeiden aiemmasta tuntumisesta pitävät paikkaansa, sillä me olemme päässeet nauttimaan jo vatsan läpi tuntuvista potkuista.

Ajattelin kieltämättä aiemmin, että ei se raskaus voi ennen 20 viikkoa näkyä just mulla, että se olisi varmasti turvotusta, ajattelin myös etten varmasti tunne liikkeitä ennen rakenneultraa, mutta niin vain olin väärässä tällä(kin) kertaa.

Raskauden puoliväli ja rakenneultra lähestyvät, sillä nyt on menossa rv 17+3. Instagramiin julkaisinkin jo viikko sitten ensimmäisen pyöreän masukuvani, jonka nyt laitan tännekkin. Neuvolassa käytiin vajaa pari viikkoa sitten ja siellä kaikki oli taas kerran hyvin. Kohtu oli jo silloin navan korkeudella ja tuntuu että se on vaan noussut entisestään.Olo on pirteämpi ja häärään taas niin ulkona, kuin keittiössäkin jatkuvasti - en syömässä vaan kokkaamassa ja leipomassa tai voihan sitä ihan vain sotkemiseksikin kutsua, ainakin jos katsoo keittiötä jossa hääräilin jauhojen kera.. Ulkona pystyy touhuamaan mukavan paljon, sillä selkä on kunnossa! Kokonaan  kunnossa! Se koki ihme parantumisen ja mähän siitä olen ottanut kaiken ilon irti.

Eli yhteenvetona, ihana keskiraskaus on täällä, ei väsytä, aikaan saa enemmän kuin moniin viikkoihin, kipeät supistukset ovat kadonneet, selkäkin toimii ja kaikki on muutenkin raskauden osalta oikein mukavasti. Ainut vaan että tarkoitus oli käydä tässä raskaudessa kaksi kertaa sokerirasituksessa (edellisen radin vuoksi), mutta tässä nyt on ollut sitä tätä ja tuota, sekä nyt olen flunssassa, joten en ole vieläkään päässyt labraan. Varulta kuitenkin olen mitannut sokereita kotona, eikä niissä ole onneksi ollut häikkää.

Onko linjoilla muita joilla on kesällä laskettu aika, sanotaanko touko-elokuussa? 14 kommenttia:

 1. Huhtikuussa on mulla laskettuaika :)

  VastaaPoista
 2. Keskiraskaus on ihanaa aikaa ja mahtavaa että selkä on kunnossa.:)

  VastaaPoista
 3. Kesäkuussa laskettu! Jään siis seuraamaan blogiasi :) alle kaks viikkoa rakenneultraan. Wii en malta odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kolme viikkoo ja yks päivä! Ootan kyllä kans hirveesti, että päästään näkemään pikkuinen :)

   Poista
 4. Ihanan taiteellinn pikselikuva! En ensin tajunnut, että niillä on peitetty taustaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :D <3
   Pakko oli pikselöidä, sillä jos äiti olis nähny missä kunnossa sen tuoma kukka on niin se olis tullut saranoiden kautta pian käymään.. :D En oo oikeen viherpeukalo.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mulla kolmannen la 2.7. eli tosi samoissa mennään :) Rakenneultra tasan 2 viikon päästä!

   Poista
 6. täällä la 15.7 :) jään ehdottomasti lukemaan ja aivan kun ehkä tunnistaisinkin sinut fb:n heinäkuiset ryhmästä :) ihana blogi!
  meillä kanssa toinen tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltäpä hyvinkin voi mun nassu olla tuttu. ;)

   Poista

Haleja <3