perjantai 11. joulukuuta 2015

Tsaijaijai

Ihana kylpylöinti ja shoppailu reissu on takana, samoin rauhallinen itsenäisyyspäivä. Joululahjatkin on viimein kaikki hankittu ja paketoitukkin.

Lähdettiin viime viikon torstaina Kuopioon ja suunnattiin suoraan shoppailemaan, illasta suunnattiin kylpylöimään Rauhalahteen ja seuraavana aamuna aamupalan jälkeen taas suunnattiin shoppailemaan. Lopputulos oli se, että auton takakontti oli kattoa myöten täynnä ja viimeiset ostokset piti sijoittaa jalkatilaan. Ajomatkoilla molempiin suuntiin oli järkyttävän huono keli, mutta selvittiin kunnialla kotiin saakka.

Joulukuu on kiireisen kiiretön ja päätin nyt suosiolla ottaa aikaa ihan vain perheelle, joten kirjoitustahtikin pysyy laimeana ainakin tämän loppu vuoden. Facebook kuitenkin alkoi jo huomauttelemaan, kun en ole kymmeneen päivään julkaisut blogin fb-sivuilla mitään ja ajattelin nyt olevan jo korkea aika tulla ilmoittamaan, että hei, hengissä ollaan!
Onko tämä nyt sitten blogin kohdalla lopun alkua? Ehei, ei ole, ei ainakaan tähän tietoon, sillä kyllähän tässä parina rauhallisena iltana on ruutuvihkoon ehtinyt kirjoitella ideoita ja ajatuksia blogin osalta ensi vuodelle.

Miksi olen sitten ollut kirjoittamatta? No, ei ole ollut inspiraatiota istua koneella. Olen jännittänyt labrojen tuloksia ja nyt kun sekin murhe on pyyhitty yli voi huokaista. Ilmeisesti stressasin nuita kokeiden tuloksia sen verran, että nyt kun se stressi pyyhkiytyi pois, pääsi päänsärky yllättämään. Mulla siis selvitetltiin hieman mistä aiempi punasolujen paljous johtuu, aletaanko hoitamaan "vaan kuivaa ämmää" vaiko lähdetäänkö "tyhjennyksille" säännöllisesti vai tutkitaanko vielä lisää. Tän päivän tietojen mukaan, oon vaan kuiva ämmä, joten nesteytystä, nesteytystä ja nesteytystä, niin pitäisi kaikki kummalliset olot lähteä. Huh! 

Seuraavat kolmisen viikkoa taitaa oikeastikkin olla jokseenkin kiireiset, sillä pitää ehtiä käydä monessa paikassa vielä, onneksi osa joululahjoista kuskattiin jo eilen, niin ei tule niiden kanssa kovin kiirus. Lisäksi ennen joulua(ja sen jälkeen) on taas pieni pätkä töitä.

Joten.. On ihan mukava vaan olla ja möllöttää. Pus.

1 kommentti:

  1. Mukavaa joulun aikaa teille! Mullakin oli marraskuu hiljainen, sairasteltiin ja ei jaksanut sit :)

    VastaaPoista

Haleja <3