sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Hittilahjan metsästystä

Lueskelin tuossa eilen automatkalla keskisuomalaisen juttua hittilahjoista ja siitä kuinka osa ihmisistä ajaa satoja kilometrejä hittilahjojen perässä. Kuulostaa ehkä hullulta?

Meillä kuten varmasti useassa muussakin kodissa on Ryhmä Hau, toivottu juttu. Erityisesti tietysti vielä Ryhmä Haun vahtitorni. Siitä on puhuttu päivittäin jo ties kuinka kauan ja se oli ensimmäinen toive pukillekkin. Koko kuukauden Tomas on pohtinut, tuokohan pukki hänelle vahtitornin..Viimeksi tänään, ennen nukahtamista.

No tokihan pukki sen tuo. Päätin, että tuo lahja hankitaan sitten vaikka mikä olisi. Ajoimme yhteensä noin 400 kilometriä saadaksemme tuon toiveen toteutettua. Saimme päivän kuorman viimeisen kappaleen. Hetki myöhemmin, olisi ollut jo myöhäistä. Onneksi olimme ajoissa liikkeellä.Kyllä se pukki tuo muutakin, mutta ne muut lahjat jääköön paljastamatta. Meidän makkarin yläkaapit pursuaa paketeista, osa on ollut pakko jemmata muuallekkin..Itsellenikin on ollut hyvin vaikeaa pitää näppejä erossa miehekkeen minulle ostamista lahjoista. En siis tiedä mitä niissä on, mutta kovasti tekisi mieli vähän raottaa lahjapaperia.


Oletteko te käyneet kauempaa hakemassa jotain tiettyä lahjaa? Mitä teillä toivottiin lahjaksi? Ehkä muutakin kuin maailman rauhaa, rakkautta ja onnea?

6 kommenttia:

 1. Mä oon lukenut niin paljon tästä vahtitornista kuinka sitä etsitään ja joka paikasta loppuunmyyty. Onneks löysit sen huikeiden kilometrien päästä =D

  VastaaPoista
 2. No sehän on ihan omaa tyhmyyttä, jos lahjoja ei hommaa ajoissa. Silloin ottaa tietoisen riskin, että ko. tavaraa ei ole enää sataavilla. Jouluun on kuitenkin vähän reilu kaksi päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toisin me oltiin ajoissa tuolloin. Käytiin ostoksilla 3. ja 4.12 ;)

   Poista
 3. Minne asti oikein lähitte sitä hakemaan? :D Mäki olisin sen niin tahtonut tai siis Valtteri, mutta katotaa jos sellainen myöhemmin jostai ulkomailta uskaltaisi tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopiosta. Menopaluu matka siis oli ton noin 400km :D

   Poista

Haleja <3