sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Tennarit syksyyn

Ihan tosi, kuinka nopeasti lapset oikeasti kasvaa? Jos olisin tiennyt tämän silloin raskaana ollessani, olisin ostanut valmiiksi paljon enemmän kaikkea, vaatteita, kenkiä, rukkasia, hattuja, kaikkea.
Eli hei sinä joka olet raskaana, on ihan ok ostaa ennen beibin syntymää tai pian sen jälkeenkin vaatteita ainakin sinne 110cm saakka, niin ei tarvitse olla jatkuvasti vaatekaupoilla, vaikka se ihanaa onkin!

Tänä kesänä olemme ostaneet Tomakselle kahdet lenkkarit. Ja nyt saimme ostaa syksylle uudet tennarit, kun vanhat eivät enää olisi mahtuneet mitenkään päin jalkaan.


Ja meidän herra kolme veelle on nyt virallisesti ostettu ensimmäiset numeron 30 tennarit. Onneksi nämä jutut riippuvat kengän mallista enemmän kuin tuosta numerosta. Ostin Tomakselle nimittäin aiemmin 29 koon kuomat ja vähän harmittaisi jos ne eivät mahtuisikaan talvella.


Taisi meidän jätkä periä isältään tuon jalan koon, kun tätä vauhtia kasvaa. Ostin valmiiksi kesällä ensi vuodelle koon 31 tennarit, mutta saattaapi olla että ne ovat pienet ennen kuin pääsevät käyttöön. Toivottavasti kuitenkaan eivät.

Minkä kokoisia kenkiä teidän lapset käyttää? Ja minkä ikäisiä he ovat? Haluan tietää, kuvittelenko vain, vai onko Tomaksella oikeasti iso jalka.

13 kommenttia:

 1. Vasta käytiin kenkäliikkeessä mittauttamassa talvikenkiä varten, niin leevillä 27-28 ja linnealla 22-23 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin kans tossa viime kuun puolella ihan liikkeessä mittauttamassa. Vaihtelee kuitenkin hirveesti kenkien mukaan nää koot. Toivon vaan että talvikengät, uudet kumpparit ja ne kevääksi ostetut tennarit eivät jää pieneksi ihan heti. :)

   Poista
 2. Marialla on nyt vasta 25 kokoinen kenkä sopiva :D Ja Tomaksella ja Marialla taitaa olla vain pari kk ikäeroa :)

  VastaaPoista
 3. 25 nyt. 27 saa olla varmaan talvikenkä,riippuen tosiaan merkistä. Ikää 2,5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On välillä hieman vaikea ostella kenkiä, kun koot vaihtelee niin paljon merkistä riippuen. Ei puhettakaan että itse pystyisin ostamaan kegät Tomakselle ilman sovitusta. :)

   Poista
 4. Juuri 6v täyttävällä tytöllä 30-31..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Mulla on sellainen kuva, että mun jalka on ollut itselläni jotain noin 28.29 kun olen mennyt kouluun. :)

   Poista

Haleja <3