keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Näkötorneilua


Käytiin sunnanuntaina taas retkellä näkötornilla, tällä kertaa mentiin ihan vain siksi, että mummoni pääsee siellä käymään, kun aiemmin ei ole käynyt.  Kiivetiin pari kertaa katselemaan tornista upeita maisemiakin. 
 Liikuskeltiin ympäri ämpäri metsää, kerättiin käpyjä, tehtiin käpylehmiä, paistettiin makkaraa ja vierailtiin mörkömaassakin. Oikein kiva reissu. Minnehhän sitä seuraavaksi tuon vanhuksen veisi. Ehkä lähdetään frisbeegolffaamaan, ennen kuin mummu karkaa taas kotiinsa.Tää läppärillä kirjoittelu tuntuu hassulta sormissa, ne on nimittäin kokonaan pienillä haavaumilla. Mä kun olen tehnyt tässä nyt joka ilta havukransseja. Alunperin halusin vain opetella tekemään niitä, sitten mummoni kysyi tekisinkö isopapan haudalle sellaisen ja tein.
Äitini ja siskonikin pyysivät oviinsa kranssit, jota ennen vein vielä mummon ja vaarin haudallekkin yhden ja lopulta mummo ehdotti että tekisin kransseja myyntiin.

Täällä näitä on nyt sitten näperretty, nyt jonossa on vielä 2(tai itseasiassa 5?) kranssia, vielä kun saisin päätettyä koristelut. Koristeet kyllä jo hankin mutta eilen illalla aivot sanoi seis ja lähdin unille kunnon päänsäryn kanssa.

1 kommentti:

  1. Tuolla en olekaan koskaan käynyt, pitääkin ottaa asioikseen! Meidänkin oveen olisi kranssi tosi ihana, toisi hiukan erilaisuutta tähänkin taloon!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Haleja <3