maanantai 21. syyskuuta 2015

Touhukas päivä

Maanantait alkavat aina hieman hintaasti. Tänään aamu lähti käyntiin jokaisella aivan väärällä jalalla ja pitkästä aikaa kaikki kiukuttelivat.

Päätettiin sitten suunnata Tomaksen kanssa päivällä kirjastoon, palautettiin aiemmin lainaamamme kirjat ja katseltiin uusia lainattavia. Tomas piirteli ja luimme yhdessä pari pientä satua, kunnes suuntasimme kotiin hakemaan pyörän.

Kotona pyörähdettiin vain pikaisesti, laitettiin ulkohousut jalkaan, haettiin pyörä ja lelut varastosta ja lähdettiin puistoilemaan. Ehdimmekin olla puistossa melkein pari tuntia, kunnes tajuttiin, että tulee kiire, jollei nyt lähdetä jo kotiin tekemään ruokaa.


Ruoan jälkeen tosiaan kuitenkin tuli kiire, sillä tänään oli aikuinen-lapsi jumppa, jonne lähdettiin koko perhe. Olin muistanut jumpan alkuajan väärin, mutta onneksi tajusin tarkistaa sen. Kävimme viemässä nopeasti koiran hoitoon ja suuntasimme koulun liikuntasaliin jumppaamaan.


Viime kauadella Tomas kävi samassa jumpassa tädin tai mummin kanssa(tällä aikaa me aina miehen kanssa hoidettiin viikkosiivous) , mutta tällä kaudella ajattelin pääsääntöisesti itse mennä Tomaksen kanssa.

Jumppa oli rento ja hauska, pätkis kyllä tykkää tuosta, vaikka sanoikin sinne mentäessä :"Menen juoksemaan jakattelemaan tyttöjä jumpaan".  Jumpassa oli Tomaksen lisäksi vain yksi poika ja muut olivat tyttöjä, viime kaudella kuulemma oli ollut aikalailla samanlainen tilanne.

Jumpan jälkeen kävimme hakemassa koiran ja Tomas oli vielä ulkona hetken, kunnes tulimme kotiin ja otettiin vain rennosti. Tomas nukahti kuin tukki ja minä istahdin koneen ääreen. Seuraavaksi alkaakin olemaan aika raivata vähän kotia, niin huomenna saa huoletta taas touhuta koko päivän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3