perjantai 25. syyskuuta 2015

Onnea on..Onnea on, nukkua kahden rakkaimman keskellä, vaikka siinä tulisi kyynärpäästä silmään.

Onnea on, kun joku herättää sinut aamulla suukotellen
Onnea on, kun saat nukkua pitkään tai herätä hyväntuulisena aikaisin
Onnea on, pienet hetket
Onnea on, hymyt, halit, yhteinen tekeminen.
Onnea on, oma perhe ja omat ystävät.

Toissa yönä en saanut unta. Kuuntelin tuhinaa, silitin hiuksia ja annoin suukon otsalle. Tomas nukkui meidän vieressä pitkästä aikaa ja pelkään aina että poika tippuu sängystä. Noh, tippui nytkin, kahdesti ja meinasi vielä jatkaa uniaan lampaantaljalla. Nostin viereen ja siirryin itse jalkopäähän.

Mietin muutaman tunnin aikana kuluneita vuosia, opittuja juttuja, onnistumisia, virheitä ja harkittuja asioita. Tulin siihen tulokseen, että onneksi kaikki on tehty. En muuttaisi mitään. Huomasin taas olevani onnellisempi kuin luulin, onnellisempi ja onnekkaampi. 

Valitan helposti, vaikka kaikki olisi hyvin. Kaikki on loistavasti, elämä hymyilee ja vaikka se potkisi naamaan, hymyilen silti sille takaisin. Hymy tarttuu, niin nuo viisaammat ovat kertoneet.

Illat ovat pimentyneet, sää on kostea. Olen tehnyt paljon asioita joista nautin. Askarrellut, rakennellut, viettänyt laatuaikaa miehen kanssa, leikkinyt, leikkinyt ja leikkinyt hieman lisää. Olemme tehneet retkiä perheen kesken, lukeneet paljon kirjoja. 
Eilen heiluin viikatteen kanssa ja nauroin, koira pyöri kirjaimellisesti paskassa ja autossa haisi siksi niin pahalle, että jokainen meistä yökkäili. Kotiin tullessa lähdin kävelylle ystävän kanssa. Oli parasta. Kiitos.


Ai niin, huomasin myös keskiviikkona, että ensimmäinen blogiteksti on kirjoitettu 21.9.2011, blogi vietti siis tuolloin synttäreitä, enkä edes huomannut ! Tuo teksti kuten monet muutkin tekstit alkuajoilta on piilotettuna, mutta muistojahan nekin ovat. Hyviä sellaisia.


2 kommenttia:

Haleja <3