keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Mökillä

Meillä oli vähän erilainen loppuviikko, sillä suuntasimme lauantaina pitkästä aikaa mökille! Aloimme miettimään, että milloin olemme viimeksi käyneet mökkeilemässä missään ja tulimme siihen tulokseen, että edellisen kerran olemme miehekkeen kanssa molemmat olleet yläkoulu ikäisiä tuolloin.Tokihan mökkikärpänen puraisi ja nyt ollaankin katseltu vuokramökkejä ja mietitty, milloin olisi sopiva ajankohta lähteä mökkeilemään uudestaan. Minulla on yksi ehdoton suosikki mökki, jonne haluaisin mennä, lisäksi tuo suosikki olisi vieläpä lapsiystävällinen ja tuttu mökki itsellekkin lapsuudesta.

Mutta palataampa taas lauantaihin.

Tomas oli siis ekaa kertaa ikinä mökillä ja nautti täysillä, tehtiin ruokaa, saunottiin, käytiin kalalla ja veneilemässä, heitettiin tikkaa ja pelattiin pihapelejä. Kun Tomas nukahti mummin viereen sohvalle, lähdettiin me miehen kanssa viemää koiria ulos.

Tuo yö oli ihan mahtava, venetsialaiset, täysikuu, pari hassua revontulta. Kuun valaisema pelto. Kyllä mökillä vaan rentoutuu. En edes kameraa käyttänyt paljoa, sillä halusin vain nauttia.

Oli ihanaa päästä arjen ympyröistä pois ja nauttia vain rahallisuudesta ja hiljaisuudesta täysillä. Olisipa meillä oma mökki!
1 kommentti:

Haleja <3