maanantai 7. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Hengissä ollaan, reissusta palattu ja pikainen oksutautikin sairastettu.

Me oltiin mummolassa/isomummolassa useampi päivä lomailemassa ja siivoilemassa. Käytiin moikkaamassa myös isoisomummoa ja otettiin vain rennosti. Tarkoitus oli kirjoitella kuulumisia myös mummolassa ollessa, mutta kamera ja tietokone kyllä siirtyivät syrjään. 

Mummola kun on paikka jossa rentoutuu ja saa olla ja mennä miten haluaa. Elämässä on niin paljon kaikkea meneillään, että rauhoittuminen mummolassa tekee välillä hyvää. 

Tällä hetkellä suurin stressi taitaa liittyä töihin, tai lähinnä siihen ettei niitä ole. Mä haluaisin kovasti töihin, mutta työtilanne näyttää sille, että töiden perässä olisi muutettava, kun ajokorttia en omista ja busseja täällä kulkee surkeasti.

Meillä oli kuitenkin mukavaa ja varmasti mennään pian uudelleen, ihan liian harvoin kun tulee käytyä. Samat pihat, talot, polut, tiet, tutut paikat. Niitä on ihana talsia oman perheen kanssa. Niitä samoja teitä kun on lukemattomat kerrat talsinut itse jo Tomaksen ikäisenä. Aivan huippua, että voin näyttää kaikki paikat miehelle sekä Tomakselle, samoin kun mies on näyttänyt hänelle tärkeitä paikkoja meille, aina kun sellaisten ohi ollaan menossa. 

Joka kerta voi näyttää jotain uutta tai vaikka samaa vanhaa, josta vain pitää paljon. 

Mitä teille kuuluu? 

2 kommenttia:

  1. eikä , onko taas oksutautia liikkeellä? oliko pahana? sairastuiko kaikki? se on pahin tauti jota pelkään aina perheen saavan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu että sitä on aina liikkellä. Ei ollut paha onneksi ja ainoastaan minä pääsin siitä nauttimaan. :D

      Poista

Haleja <3