maanantai 17. elokuuta 2015

Synttäreiden valmistelua

Äääääääääks, mun vauva - meidän vauva- täyttää lauantaina jo 3-vuotta! Ihan järjettömän nopeasti tämä aika kuluu, ensi vuonna päästäänkin sitten syksyllä aloittamaan jo kerho!

Synttäreitä meillä juhlitaan ihan oikeana päivänä tänä vuonna, nimittäin juurikin lauantaina 22.8 ja pienellä porukalla. Autot ovat tosi kova juttu edelleen, joten autot teemalla me mennään. Lähikaupasta eikä edes tuurista löytymyt mieleisiä kertiksiä, joten päädyin tekemään tilauksen netin kautta, kun viimeinkin löysin miellyttävät kertikset. Suurimmassa osassa myytiin vain cars neon tyylisiä juttuja ja ne eivät muhun iskeneet yhtään.


Tällainen kertisläjä saapui postista ja itseasiassa kertikset ovat mielestäni aika kovissa hinnoissa, mutta koska kotoa ei löydy tarpeeksi suurta astiastoa, on kertikset oiva valinta.

Synttäreille tarjottavaksi tulee maailman parasta voileipäkakkua, täytekakkua, kakku tai keksi tikkareita, riisimurokarkkeja, ruisnappeja kalatäytteellä, keksejä hmm..Unohdinkohan jotain? Juomisiksi perus, kahvi, tee ja mehu.

Näillä mennään ja toivotaan, että ehdin tehdä kaiken valmiiksi. Synttäriviikon ohjelmassa kun on niin 3v neuvolaa, kuin hammaslääkäriäkin, sekä tietysti vielä yksi reissu kaupunkiin.

Ai niin, ne matotkin piti vielä ehtiä pesemään jossain välissä...... :D

5 kommenttia:

 1. Oi ihanat synttärit tulossa! En malta odottaa postausta! :)

  VastaaPoista
 2. Mä oisin voinut lähettää sulle meijän Carsin pöytäliinan ;) Meillä tulee Minions-teema, keltaista, räikeää. Puuttuu vielä pöytäliina ja kertakäyttömukit keltaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minions oli mullakin mielessä, mutta Tomas sai itse valita teeman :)

   Poista
  2. Valtterilla se valinta menisi vähän mönkään, kun haluisi miljoona eri asiaa :D Mutta nyt ykkösenä oon huomannut minionit, niin eiköhän se kelpaa ;)

   Poista

Haleja <3