keskiviikko 19. elokuuta 2015

Lastenhuoneen uusi pöytä


Kävimme jokin aika sitten pihakirppiksellä perhepäivähoitajani luona, jonka hän järjesti jäädessään eläkkeelle ja teimmekin sieltä paljon löytöjä niin kotiin kuin mummilaankin. Yksi ihanista löydöistä oli tämä pöytäryhmä ja tuolit. Tuon pöydän ääressä, nuilla tuolella minäkin olen yli 20-vuotta sitten piirtänyt, muovaillut, värittänyt ja askarrellut, ja nyt ne ovat meillä kotona. Hoitotätikään ei ole vanhetunut päivääkään ja on edelleen yhtä ihana kuin aina ennenkin! Toinen puolikas sijoitettiin Tomaksen huoneeseen ja toinen keittiöön. Tomashan ihastui näihin ihan täysillä, paljon kivempi syödä ja askarrella itselle sopivamman korkuisella pöydällä ilmeisesti. Samalla ostimme myös paljon palapelejä, kimblen ja toisen hitti ostoksen nimittäin polkuauton! Polkuautosta onkin videota instagramin puolella, jos kiinnostaa niin kurkkaa se TÄSTÄ.Pakko kysyä täälläkin, moniko teistä on istuskellut saman tyylisen pöydän edessä lapsena? 

5 kommenttia:

 1. Hep! :) Muistan nämä todella hyvin! Tämä sarja taisi olla aika yleinen siihen aikaan.. Niitä oli vielä minun amis aikana päiväkodeissa, tuli aina harjotteluihin mennessä nostalginen fiilis... Nämä tais kuitenkin tuossa muutama vuos sitten vaihtua vähän ergonomisempiin pöytäryhmiin :)

  Meiltä löytyy kotoa näitä kaksi :) Toista käytetään eteisessä pukemista varten ja toinen vaatekomerossa :) (uudistuksien aikaan äitini oli päiväkodissa töissä ja hän niitä sitten kiikutti kasoittain meille lapsille ja lapsenlapsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva! Löytyykö teiltä minkä värisenä?
   Mä ajattelin että maalaisin/fixaisin näiden pinnat eri väriseksi jossain vaiheessa.

   Vähän kiva, että saitte äitisi kautta näitä, nää on mun mielestä super söpöjä kalusteita! :D

   Poista
 2. Ihana, mäkin haluun :) Meidän neuvolassa on tällänen :D

  VastaaPoista

Haleja <3