perjantai 28. elokuuta 2015

Hoitotätinä : Ruoka

Kolme viikkoa, viisi lasta, kaksi aikuista ja koira. Mitä täällä syötiin hoitopäivien aikana?
Oli muuten hankalaan miettiä mitä ruokia tekee, mutta sain kuin sainkin tehtyä ruokalistat kolmelle viikolle ennen töiden alkua, toisin viimeisenä viikkona sitä muutettiin hieman ja lapsetkin saivat itse toivoa ruokia. 


Epäilin hieman maistuuko tämä paistos, mutta maistui!

Vaikka vartaisiin oli tarjolla muutakin, näyttivät ne usein tältä. :D 

Aina kun tehtiin soppaa, se tuoksui ihanalle ! 

Laitan nyt tylsästi vaan ruokalisat tähän suoraan kuvana, sillä tästä tulisi aikamoinen läjä tekstiä.Mä en todellakaan muista mitä ruokia syötiin minäkin päivänä, mutta tässä nyt on ruoat joita suunnittelin tarjoavani. Aika paljon tuolla tyylillä mentiin. 

Jokaiseen ateriaan kuului, salaatti/hedelmä, vesi/maito/mehu ja leipä(levite, juusto/leikkele ja salaatti/paprika/tomaatti/kurkku)

Torstaisin oli lettu/pannari/vohveli päivä ja perjantaisin jätskipäivä.
Suosin helppoja arkiruokia joista lapset pitävät, kasviksia ujutin hieman joka kohtaan, lisäksi esimerkiksi mehu oli aina sokeritonta. Joinain päivinä lapset kuitenkin saivat kaakaota, joka oli suurta herkkua kaikille myös.

AP= Aamupala
L= Lounas
VP= Välipala


Pahoittelen kuvan fonttikokoa, laitoin sen muka tarpeeksi isoksi kolmeen kertaan ja nyt en enää jaksa alkaa sitä muokkaamaan. Toivottavasti näette tekstin ja voitte zoomata sitä halutessanne. :)

2 kommenttia:

  1. Olis tosi mukava kuulla kokemuksia myös hoitotyöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelen siitä ja päivärytmeistä myöhemmin 😊

      Poista

Haleja <3