keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kauneus keskiviikko : Ananas aspiriini kuorinta!

Käsi ylös, moniko epäilee jo otsikon perusteella tätä? 

Mä epäilin, mutta en epäile enää. Mulla on aina ollut suhteellisen hyvä iho. Jos finnejä on tullut, ne ovat löytäneet tiensä leukaan.


Ostin noin viikko sitten Freemanin kuorivan kasvonaamion ja kokeilin sitä hyvällä fiiliksellä. Koostumus on kiva ja tuoksu hyvä. Annoin naamion olla kasvoilla noin kahdeksan minuuttia ja huuhtelin sen lämpöisellä vedellä pois. Ihosta tuli ihanan pehmeä. Halusin kuitenkin vielä enemmän, olin nimittäin kuullut että ko. naamiota ja aspiriinia yhdessä käyttämällä ihosta tulee vieläkin pehmeämpi. Joten ei muuta kuin kokeilemaan! 

Miksi ja miten se sitten toimii? 

Freemanin ananasnaamiossa on alfahydroksihappoa (AHA-happoa/hedelmähappo) joka kuoriin ihoa. Aspiriinissa taas on asetyylisalisyylihappoa (BHA- happoa) joka kuorii ihoa myös ihohuokosten sisältä.Kun näitä kahta käyttää yhdessä ei voi muuta kuin onnistua! 


Miten tämä tehdään?

- Ota 2kpl aspiriini ja lisää pari tippaa vettä. Kun aspiriini kostuu se muuttuu rakeiseksi, tarvittaessa vielä murskaa pillerit ja levitä kasvoille kuorinnan tapaan.
- Levitä seuraavaksi kasvoille ananasnaamio (älä pese aspiriinia alta pois) ja anna vaikuttaa 5-10min. Huuhtele kasvosi lämpimällä vedellä ja käytä kasvovoidetta. Nauti pehmeästä ihosta!

HUOM!
Ennen kuin levität naamion kasvoille, kokeile sitä pienelle alueelle, mikäli huomaat allergisia oireita punoitusta, turvotusta, ihottumaa tms, niin jätä naamio tekemättä! Aspiriini paketti apteekista noin 5€ 
Kasvonaamio tuubi Halpahallista noin 5€

Yhdelle kuorinnalle ei siis paljoa jää hintaa, mutta jos joku epäileväinen samalla paikkakunnalla kanssani asuva haluaa tätä testata, niin tervetuloa, multa saa lainata testierän kokeilua varten! :D

Oletko kokeillut tätä itse tai aiotko kokeilla? Kerro ihmeessä omat kokemuksesi! :)

2 kommenttia:

  1. Minä nostin, mutta ihmetyksestä! VAU mikä idea, täytyy testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Tää pääsi mun luotto kuorinnaksi heti :)

      Poista

Haleja <3