maanantai 24. elokuuta 2015

3-vuotis synttärit!

Nyt on 3-vuotis synttärit juhlittu, vaikka kotona onkin vielä ilmapallot katossa ja autot pöytäliina pöydässä. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja Tomas oikein tyytyväinen.Synttäreitä kanssamme oli viettämättämässä noin 20 henkilöä, tarjoilut riittivät ja tunnelma oli rento. Tarjolla synttäreillä oli Voileipäkakkua, Tonnikalapiirasta, Domino popseja, Suklaapiirakkaa, Riisimurokarkkeja, Keksejä, Ruisnappeja, Kahvia, teetä ja mehua.

Kaikki muu tehtiin synttäreitä varten itse, paitsi voileipäkakku, joka oli muuten taivaallista myös kaikkien muidenkin kuin minun mielestäni. Tällä kertaa tein täytekakunkin itse ja se oli kuulemma parempaa kuin viime vuonna tilaamani täytekakku. Täytynee siis tehdä seuraavillekkin synttäreille kakku itse!

Autot teema näkyi kattauksessa ja kakussa, sekä selkeästi pakettejen mukana tulleissa korteissa! Lahjoja Tomas sai runsaasti ja kaikki olivat mieleisiä, iso paketti ylempänä kuvassa oli meiltä vanhemmilta, pohdimme pitkään mitä ostaa lapselle, jolla jo on kaikkea. Päädyimme varmaan valintaan ja ostimme ison parkkitalon. Ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun poitsu paketin avasi ja hihkui että "täällä on iso parkkitalo!!!" :D
Tomaksen vanha parkkitalo, siis hajosi, joten nyt päätimme ostaa hieman tukevamman version.

Nyt meidän vauva on jo kolme. En kestä. <36 kommenttia:

 1. Onnea kolmevuotiaalle! :) Ihanat juhlat!

  He meillä on VIELÄKIN synttäreiden jäljiltä koristeet katossa kiinni! Niin ja ekat juhlat olivat kuukausi sitten! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo, mä jo ajattelin että sit kun pallot alkaa tipahtelemaan tai nahistuu kasaan niin kän hakemassa tikkaat ja otan ne kaikki irti, siihen saakka koristakoon kotia :)

   Poista
 2. Ihanat juhlat!! Ja paljon onnea isolle pojalle. Kyllä sä totut vielä ajatukseen =D

  VastaaPoista
 3. Oi että! Onnea pienelle! 💖
  Olis ollu niin mahtavaa, jos oltais päästy ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Niin olis ollu, mutta aina ei aikataulut natsaa. :)
   Toivottavasti nähdään pian joka tapauksessa! :)

   Poista

Haleja <3