maanantai 13. heinäkuuta 2015

Perheloma Tampereella

Tampere, se on edelleen mielestäni yksi Suomen kauneipia kaupunkeja. Me lähdimme viime torstaina aamusta ajelemaan kohti Tamperetta tai no kohti Tampereen ikeaa, josta suuntasimme myöhemmin Nokian Edeniin. Kävimme Edenissä myös viime kesänä KLIK.

Edenissä olimme tällä kertaa ajoissa, kirjasimme itsemme sisään ja suuntasimme heti kylpylään lillumaan. Tomas odottikin paljon uimaan pääsemistä.

Tällä kertaa meillä oli mukana oman pienen perheemme lisäksi myös äitini, isäni, nuorempi pikkusiskoni ja pikkuveljeni. Kaikki kyllä viihtyivät loistavasti. Muksut puhuivatkin, että haluavat tuonne uudestaan. 

Viime vuonna emme ehtineet käydä juurikaan katsomassa leikkihuoneita, mutta tällä kertaa ensimmäinen ilta kylpylöinnin jälkeen vietettiin leikkihuoneissa, Tomaskin sai sieltä kaverin, tekemistä siis riitti senkin puolesta.Hyvin nukutun yön jälkeen, kävimme aamupalalla ja lähdimme vielä uimaan, ennen kuin suuntasimme Särkkikseen. 

Särkkisessä sää oli hyvä, mutta vielä oli Tomas ehkä liian nuori tuonne. Poitsu kyllä kävi useassa laitteessa, mutta kovat äänet ja ihmispaljous eivät ole se poitsun juttu. 

Tomas kävi siskoni kanssa Koiramäellä(vai koiramäessä?), joka oli ehdoton hitti tälle eläimiä  rakastavalle pojalle. Lisäksi vastoin omia periaatteitani pyörähdettiin myös delfinaariossa.Meillä oli mukava reissu ja ensi kuulle on taas reissu jonnekkin suuntaan suunnitteilla, mikäli aika vaan riittää.  Nyt mun on lähdettävä aamupalan tekoon, sillä tänään on ensimmäinen työpäiväni! Mukavaa viikkoa ihanat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3