keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kauneus keskiviikko: Pastellipinkki

Viime vuonna lokakuussa repäisin ja värjäsin color maskin avulla hiusteni latvoja pastellipinkiksi. Tuo postaus kulki nimellä tugga taikoja ja löytyy täältä ja tässä taas on ohje jolla pastellisävyn sain aikaiseksi.

Tiistaina illalla minulle jäi paljon ns. vapaa-aikaa, kun Tomas nukahtikin sohvalle. Tarkoituksena oli leipoa tonnikalapiiras, sillä seuraavana päivänä (eli tänään!!) on tulossa vieraita. Sain kuitenkin päähän piston, että nyt olisi saatava värjätä koko pää(hiukset) pastellipinkillä ja ei muuta kuin tuumasta toimeen.

Sekoittelin hoitoaine + colormask seoksen valmiiksi ja laitoin hiuksiin vaikuttamaan. Sillä välin ehdin leipoa piirakan ja laittaa senkin jo uuniin. Taas kerran ajattelin, että o-ou, meniköhän pinkkiä liikaa, mutta ei mielestäni mennyt. Tykkään hurjasti! Jännä vaan nähdä miten tämä reagoi kylpyläkäyntiin. Ehkä hyvin, ehkä huonosti, ehkä ei mitenkään. Tuota seosta tuli tehtyä kyllä taas niin paljon, että ei muuta kuin lopulle kannellinen rasia ja odottamaan seuraavaan kertaan. 
Ylhäällä vielä lähtötilanne ja salamavalolla ja ilman salamavaloa otetut kuvat. Kuvat tosiaan kyllä on taas kännykkälaatua, mutta menköön. Luojan kiitos mun hiukset ei oon noin karmeassa kunnossa oikeasti, miltä ne tossa vikassa kuvassa näyttää! :DMitä tykkäätte ?
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) En vielä oo yhtään tottunut tähän väriin, mutta ehkä parin päivän sisällä. :)

      Poista

Haleja <3