keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kauneus keskiviikko : Biozell Colormask Chili pepper & Night Sky

Olen aina testannut color maskeja vain vaaleisiin hiuksiin ja koska omista ihanan ystävän joka kyllästyy kerran kuussa omaan hiustenväriinsä päätettiin kokeilla hänen hiuksiinsa kahta eri color maskia samalla kertaa ja vielä hirveällä kiireellä.Ylimmäisessä kuvassa näkyy lähtötilanne, seuraavassa tilanne jossa punainen color mask on sekoitettu hoitoaineeseen, laitettu kosteisiin hiuksiin ja annettu vaikuttaa noin kymmenen minuuttia. Jos olisimme ollet fiksuja ja halunneet räväkämpää punaista (ei siis pelkkää sävyn vaihtoa) olisimme laittaneet color maskin kuiviin hiuksiin ilman hoitoainetta.


Kun hiuket saatiin kuvattuja ja kuivattua, laitoimme latvoihin kahteen kerrokseen sinistä color maskia, joka tässä tapauksessa veti mustaksi. Itse laitoin color maskin alas latvoihin ja ystäväiseni ylös.
Viimeisessä kuvassa hiukset ovat vielä hieman kosteat, mutta niistä tuli aika hauskat! Jossain vaiheessa kokeillaan tehdä raitoja maskejen avulla!

Mitä tästä siis opimme:
1. Color mask aina kuiviin hiuksiin.
2. Jos haluat vain sävyttää hieman, sekoita maski hoitoaineen joukkoon.
3. Jos haluat räväkämmän värin vaihdon, laita hiuksiin pelkkää color maskia.
4. Älä tee mitään liian kiireellä
5. Hauskat muodonmuutokset hiuksille on taattu.


1 kommentti:

  1. Mä just eilen laitoin kuiviin hiuksiin Soft ice värisen. Silveriä kun ei ylläri kaupassa ollut. Mut kyllä se oikeesti vaalensi :) tai siis poisti sen kusen keltaisen näin nätisti sanottuna... :D En laittanu omaan hiusväriin lainkaan, pelkästään värjätyille kohdille :) Ja tuntuu hiukset niin paljon eloisammalta!

    VastaaPoista

Haleja <3