perjantai 5. kesäkuuta 2015

Ulkona aamusta iltaan (+video x2)

Jestas, koneelle ei tahdo keritä sitten millään vaikka en edes käy töissä! Me ollaan aamusta iltaan ulkona ja kun sisälle tullaan illalla, sitä odottaa suihkuun ja nukkumaan menoa niin, että meinaa unohtua muu maailma ympärillä. 

Mä rakastan kesää. Nytkin on päästy jo vilaus kesästä näkemään, vaikka ei täällä ainakaan mitään shortsikelejä ole ollut. Mulla on meinaa kädessä kaksi isoa länttiä kiitos hyttysten, parhaimmillaan nuiden halkaisijat oli 8 senttiä, näin käy kun on allerginen. Paranemaan päin nuo jo onneksi ovat. Rintakehä ja kädetkin on saanut jo rusketusta. Tomaksen ja miehen atopiaankin tuo aurinko auttaa hieman. 

Mä myös odotan suunnattoman paljon meidän lemmenlomaa ja ollaankin saatu paljon hyviä vinkkejä, kiitos niistä myös teille! Tampereelle lähtö on taas lähempänä ja  makkarissa odottaa iso matkalaukku jo pakkaamista, vielä mä sen täytän. En kuitenkaan malta jättää pakkaamista edelliselle illalle vaan käyn tavarat läpi miljoonaan kertaan. Tein itseni kanssa kuitenkin sopimuksen, että pakkaan vasta muutamaan päivää ennen lähtöä tavarat. Me ollaan käyty tällä viikolla nyt kahteen kertaan jo kaupungissa, ensin oli se hyvin mennyt työhaastattelu, mutta koska paikka on osa-aikainen ja palkkaus ei ihan sitä tasoa, mitä olisin toivonut, ei muuttaminen tämän työn perässä kannata. Eilen taas minulle soitettiin Sotkasta, että sohvamme uusi osa on tullut. Tein nimittäin aiemmin reklamaation, kun sohvamme vuodeosa oli notkahtanut. Haimme sitten sen äkkiä (ok, meillä meni ainakin kuusi tuntia..) kotiin ja nyt on taas sohvakin kunnossa. Tämä päivä menikin ulkoillessa, pihahommissa ja päikkäreitä nukkuessa, kerrankin Tomaskin nukkui päikkärit ja oli illasta kuin toinen ihminen, väsykiukku oli siis tiessään! Tomas alkoi yöunillekkin nätisti ja minä pääsin hakemaan puhtaat kuivuneet matot pyykkituvalta pois.
En kyllä varmasti laita olkkarin mattoja heti takaisin, etteivät taas likaannu niin nopeasti. Me tehtiin mattojen pesun jälkeen kunnon suursiivous ja hankasimme lattiota tavallisen mopin ja Viledan 100% hot spray mopin lisäksi juuriharjankin kanssa. Ikivanha muovimatto kun ei tunnu sitten puhdistuvan mitenkään helposti. 

Nyt koti on puhdas, enää on hoitamatta auton osien vaihto ja se reissuun pakkaaminen, sitten mä olen niin valmis rentoutumaan hotellissa, nauttimaan kahden keskisestä ajasta miehen kanssa ja shoppailemaan. Takaisin tullessa odottaakin Tomaksen huoneen uudelleen järkkäys, sekä siskon valmistujais kekkerit. 

Sellaista tänne kuuluu? Mitäs sinne?

Tunnistaako kukaan paikkaa mistä yllä oleva kuva on napattu? Tuo on kaupungissa yksi lemppari paikoistani ja siellä on käytävä aina. Paljon muistoja.1 kommentti:

  1. Lähde on tuttu paikka ja me käydään kans siellä usein, kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Haleja <3