maanantai 22. kesäkuuta 2015

Satusivellin
Tällä viikolla on järjestetty kivaa touhua lapsiperheille täällä maalla. Tänään nimittäin starttasi Satusivellin viikko. Käytiinkin heti "Eläimellistä menoa" tapahtumassa koko perheen voimin. 
Tämä aloitus tapahtuma järkättiin ihan kivenheiton päässä kotoamme. Tomakselle sitten napattiin pyörä matkaan ja me muut kävelimme. 

Ohjelmassa oli laulua, kasvomaalausta, pelejä ja katupiirroksia. Tomas innostui peleistä ja piirtelystä, sekä juoksenteli loppu vaiheessa ympäriinsä. Kesän ekaa leppäkertuakin päästiin ihmettelemään, mutta lopulta sen kohtaloksi taisi koitua kengänpohja.

Loppu vaiheessa kyllä huomasi Tomaksestakin, että tänään on touhuttu ja paljon, kävimme pidemmällä pyörä/hölkkä lenkillä aamupäivästä, ulkoilimme muutenkin paljon ja päikkärit jäi nukkumatta. Eipä illalla paljon tarvinnut nukkumattia odotella, nyt tasainen tuhina kuuluu meidän makkarista ja en tiedä hennonko siirtää tuhisijaa omaan huoneeseensa lainkaan. 

Huomenna olisi luvassa Satusivellin viikon "satuaskartelua ja kuvataidetta", joten taidamme suunnata sinne, mikäli päikkärit jäävät taas välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3