sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Mörköjä, satuja ja temppurataa!

Satusivellin viikolla pääsimme myös askartelemaan mörköjä, värittämään mörön kuvia, sekä piirtämään ja maalaamaan mörön kotia. Tomas maalasi pahville mörköjä, jotka me äitini kanssa leikkasimme, Tomas liimasi myös möröille silmät itse, mutta keppin teippaus pahvin taakse oli aikuisten tekosia. 





Tomas tykkäsi touhusta, mutta tuumasi pian "mennään kotiin, tää on tylsää". Kävimme seikkailemassa ulkona "karhumetsässä" eli pienellä läntillä jossa oli puita ja Tomas kiven kovaa väitti että se on karhujen metsä ja siellä on varmasti karhun koti.
Lopulta Tomas meni takaisin sisälle mummin kanssa, kun pääsimme lähtemään suunnattiinkin me toiseen mummilaan pyörällä. Hyttysiä oli varmaan miljoona, ainakin jaloistani päätellen. Mutta pätkis vaan polki polkemistaan. 




Seuraavana aamuna leikimme kissoja kunnes muistin, että pian alkaa satutunti kirjastossa.
Tomas myös piirsi ja pelaili kirjastossa sillä aikaa, kun minä uppouduin kirjojen ihmeelliseen maailmaan. Viime käynnistä olikin jo vierähtänyt aikaa ja kasasimme aikamoisen kirjasaaliin mukaan kotiimme. Tuo päivä oli ihan seko kaikin tavoin, kaikkia väsytti muttei nukuttanut.


Illasta menimme vielä liikuntahalliin, jossa oli järjestetty temppurata. Lapsia paikalla oli runsaasti, eikä ainakaan yhtään liian vähän. Juoksua, kiipeilyä, sinkoilua, pomppimista, riippumista, keinumista, naurua ja läheltä piti tilanteita ei puuttunut. Mukavaa oli siis tuollakin.

Taaskaan ei illalla tarvinnut unta odotella, kun poika itse halusi suoraan nukkumaan kun palailimme kotiin.






2 kommenttia:

Haleja <3