sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Lupaan olla sun

Vuosi sitten lupasin ja lupaan edelleen. 
Viimeinen vuosi on mennyt nopeasti, hääpukua olen muistanut ihastella säännöllisesti. Tuolla se kaapissa on edelleen, enkä sitä aio lähellekkään varastoa viedä. Mies kielsi hääpuvun myynnin, jota suunnittelin häiden jälkeen, enkä pistä sitä ollenkaan pahakseni. Enhän mä oikeasti tuota pukua olisi myynyt.

Tuo päivä oli ihana, samoin päivät ennen sitä ja sen jälkeen. Ensimmäisen vuoden aikana meitä on riepoteltu, hermot ovat olleet kireällä ja vastoinkäymisiä enemmän kuin tarpeeksi, mutta niin kuin yleensäkkin, hyviä päiviä on ollut enemmän ja ne ovat antaneet voimaa selvitä vastoinkäymisten ryöpyistä."Lupaan olla sun, kun päivä kääntyy iltaan, kun pöly laskeutuu ja ollaan ihan hiljaa. Lupaan olla sun ja sanoo senkin ääneen, ei tuu tarpeeks sanottuu, ooh

Täällä saman kannen alla, meil on meret meil on maat, meil on sanat joiden voima pitää tän kaiken paikoillaan, päivät kuluu viikot vierii, piirrän merkin almanakkaan jos tänne kuuluu, sen tuntee. Ei oo mitään muuta kuin tää, ei oo mitään muuta kuin me kunnes kuolen." 


Eilen käytiin paikallisessa, jossa kahden jälkeen yöllä soi Nopsajalan biisi, se samainen oli meillä häätanssi kappaleena, siellä me tanssittiin, aikaa oli melkein vuosi häistä, melkein samalla kohdalla saman kappaleen soidessa. Oli ihana ilta.

Meillä oli tänään eka hääpäivä. Puspus.

3 kommenttia:

 1. <3 Ihana postaus! Hyvää ekaa hääpäivää teille!

  VastaaPoista
 2. Onnea hääpäivästä ja sylin täydeltä lisää yhteisiä vuosia! :) sä olet kyllä mielettömän kaunis morsian näissä kuvissa, muistan vielä kun luin teidän hää postauksia :)

  Monesti olen miettinyt miksi jotkut ostaa hääpuvun omaksi jos sen myy. Tietysti se, että eihän sitä koskaan käytetä (mun mielestä) kuin kerran omissa häissä, mutta haluaiskohan sitä että sitä käyttäis kukaan muukaan. En osaa kyllä omalta kohdalta yhtään sanoa :D

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja kauniita kuvia. Hyvää ensimmäistä hääpäivää. :)

  VastaaPoista

Haleja <3