keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Lemmenlomalla: Scandic Rosendahl

Ihana loma, ihana seura, ihana Tampere, ihana hotelli. Tahdon takas än yy tee NYT!

Noh, onneksi kuvien kautta pääsee takaisin siihen rentoutuneeseen oloon ja itseasiassa, eipä tuon loman jälkeen ole hermoja kiristänytkään vähääkään. Mulla oli ihan väärät asetukset päällä kamerassa näitä kuvia ottaessa, mutta älkää antako sen häiritä! :)


Mä mietin, että mistä aloittaisin, mutta päätin aloittaa hotellista. Yövyimme Scandicin Rosendahl hotellissa, aivan Pyynikin näkötornin lähettyvillä. Hotelli meille valikoitui siksi, että sieltä oli lyhyt matka kaikkialle, pysäköinti oli ilmaista ja hallelujah vapaa allas-osaston, kuntosalin ja saunojen käyttö! 

Me saimme huoneen järvinäöalalla, paremmin ei olisi huoneenkaan sijaintia voinut valita. Vaikka järveltä paistoi aurinko, ei huoneessa ollut kuuma. Lämmin, muttei kuuma. 

 Tykkäsin hotellihuoneestamme, kylpyhuone oli isohko, sänky loistava, telkkariin olisi halutessaan saanut kiinni usb-piuhalla mitä vain, mikäli siis telkkaria haluaisi katsoa.
Mutta se allas osasto, lapsille/vauvoilla oma allas, jossa vesi oli mukavan lämmintä, aikuisille/isommille lapsille isompi allas, jossa toinen pää 120cm syvä ja toinen 200cm syvä. Vesi tässä isommassa altaassa oli paaaaljon viileämpää, mutta onneksi siihen tottui nopeasti. Me vietettiinkin iltaisin vähintään pari tuntia uiden.Lisäksi hotellilla oli myös talvipuutarha, kuntosali ja squash tilat. Ihan mahtava tarjonta siis. Sijaintikin tosiaan oli mieluisa. Pyynikin tornille pääsi helposti portaita pitkin, jotka lähtivät melkein hotellin vierestä, rannalle oli matkaa noin 300 metriä, tenniskentille 200 metriä ja golffaamaan olisi päässyt kilsan päähän. Tuolla oli loistavat lenkkeilymaastot, joita kyllä tuli hyödynnettyä runsaasti.

Me tykättiin hurjasti, eli ihan viis kautta viis. Nyt on jo seuraava reissu suunnitteilla ja se onkin jo alle kuukauden päästä!

Mielestäni tämä hotelli sopii niin "lemmenlomalaisille" kuin lapsiperheillekkin.

Oletteko te käyneet ko. hotellissa? :)

4 kommenttia:

  1. Minusta Rosendahl on vähän jämähtänyt tyyliltään 90-luvulle (huonolla tavalla) ja talvipuutarha + allasosasto on hieman karmiva, mutta voi johtua siitäkin, että kävin hoitamassa siellä kasveja viime keväänä aina siihen aikaan, kun tilat eivät olleet käytössä. Tuli aina sellainen hylätty hotelli -fiilis. :-D Tuo huone on ylläri ihan hyvännäköinen! Todella ihanalla paikalla on kyllä tuo Scandic, luonnonrauhaa lähellä kaupunkia. ♥ Oletteko käyneet koskaan Saimaan Holiday Clubissa? Suosittelen sitä kyllä lapsiperheille ja miksei romanttisempaankin käyttöön, mutta kylpyläpuoli on ehdottomasti enemmän lasten mieleen, aikuisena raskausmasun kanssa siellä tuntui olevan vaan tiellä... :-D Mutta erilainen kylpylä se ainakin on jos vaihtelevuutta kaipaa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla käyty Saimaan Holiday Clubissa, ollaan sitä kyllä mietitty joskus, mutta täytyy poiketa kun sinne suunnalle on asiaa! :) Kiitos vinkistä! :)

      Poista

Haleja <3