perjantai 26. kesäkuuta 2015

Lemmenloma osa 2

Lemmenlomalle ajettiin Tampereelle, kun hotellihuone ja itse hotelli oli tutkittu, suuntasimme ulos. Ensin lähdimme pyynikin tornille portaita pitkin ja kävimme jätskillä. Oli muuten kesän ekat (ja varmaan vikat) irtojädet. Mangomeloni jäätelö on vaan super hyvää!


Siltä lähdettiin kiertelemään sitten muualle, pyörähdettiin rannalla, jossa vietettiin hyvä tovi. Kävimme myös lenkillä, emmekä edes eksyneet, ihme kyllä.

Palasimme hotellille ja illalla kävimme kaupungilla navigaattorin avustamana ja meinattiin heittää navigaattori ikkunasta. Se ei oikein tahtonut pysyä mukana ja lopulta löydettiin aina oikeisiin paikkoihin paremmin ilman sitä.

Hotellille palatessa lähdimmekin suoraan uimaan.Seuraavana päivänä suunnattiin taas kaupungille, mutta kävimme myös Hatanpään arboretumissa. Siellä oli kaunista, vietimmekin kierrellen kaarrellen aikaa siellä useamman tunnin, kunnes pissahätä yllätti ja oli pakko lähteä takaisin hotellille. Kävimme taas kävelyllä ja suuntasimme uimaan.

Kuten aiemminkin mainitsin, seuraava loma Tampereella on jo suunnitteilla, sinne lähdemme rentoutumaan heinäkuun alussa uudelleen, tällä kertaa koko perheen voimin. Samalla ajattelimme käyttää Tomasta särkkiksessä ja oletettavasti yövymme tällä kertaa Nokian Edenissä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3