tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kuinkas sitten kävikään?

Kävipä kaikki hieman äkkiä. Lauantaina kirjoittelin työhakemuksia, joista kerroin edellisessä tekstissä. Maanantaina kymmenen pintaan puhelin soi ja sain kutsun työhaastatteluun tälle päivälle.
Siitä alkoikin kiire, tyvikasvu hiuksissa oli jo päässyt pitkäksi joten äkkiä hiuksia värjäämään. Koulu ja työtodistukset olivat paikassa hukka siivoamisen jäljiltä, joten niitä etsiessä vierähti aikaa mukavasti, lisäksi mylläsin vaatekaapin läpi ja mietin mitä kummaa laitan päälleni, edellisestä työhaastattelusta kaupungissa kun on vierähtänyt tovi.

Kun viimeisetkin vaatteet lentelivät lattialle löysin haluamani. Toisin viime hetkiin saakka pohdin mekko vaiko toppi ajatuksen kanssa. Autossa pitäisi istua kuitenkin useampi tunti, joten senkin kannalta vaatteet piti miettiä.


Musta ei petä koskaan, mustat balleriinat, housut ja jakku, siihen kaveriksi lemppari toppi ja anopilta tulijaiseksi saatu uusi laukku. Niillä sitä sitten mentiin.

Selailin matkalla nettiä ja lueskelin vihkosta asioita joita ajattelin, että pitäisi muistaa. Arvatkaa häviääkö muistista kaikki tällainen? Pohdin myös mahdollista palkkausta, asuntojuttuja ja sitä kannattaako, mitä, miten ja miksi. Innoissani olin, mutta tokihan se jännitys pääsi yllättämään.

Itse haastattelu meni oikein hyvin, vaikka olikin hieman ehkä jopa outoa käydä haastattelussa pitkästä aikaa. Perus missä sinulla olisi parannettavaa kysymys sai miettimään pitkään.

Hyvällä fiiliksellä jatketaan, sillä varasin viimeinkin lemmenlomalle hotellin, meni hieman tiukille aikataulujen suhteen, mutta reissuun päästään! :)


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat paikan :) Mistä kaukaa työ olisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätin tietoisesti asian kertomatta, sillä odottelen vielä toiseen paikkaan haastatteluun pääsyä. ;)

      Poista

Haleja <3