perjantai 15. toukokuuta 2015

Peurungan kylpylässä

Torstaina meillä oli Tylsää isolla Teellä. Kun oltiin askarreltu, pelailtu, ulkoiltu ja leikitty kaikki mahdolliset ja mahdottomat leikit jo läpi, päätettiin, että lähdetään pyörähtämään kylpylässä. 

Suunnattiin tällä kertaa Peurunkaan, jossa ei oltukkaan aiemmin käyty. Kurkkailin Peurungan kylpylän kotisivuja tarkistaakseni lippujen hinnan. Mukava yllätys oli kun lippu maksoi vain 10€ ja alle 4- vuotiaat ilmaiseksi. En tiedä teistä, mutta minusta se on jo hyvä tarjous!

Tomaksella oli tuolloin pienoinen jäätävä uhmapäivä, ajattelin että noh, lähdetään perheen kesken rentoutumaan ja Tomaskin varmasti ehtisi nukkua automatkalla ja piristyisi.

Mitenkäs rentoutuminen sitten onnistui, kun poika ei nukkunutkaan ja kylpylässä hän halusi joka paikkaan samanaikaisesti ? Ei mitenkään ja ihan hyvin. Hauskaa meillä kyllä oli, mutta Tomas kuulemma oli vetänyt omaa showta miesten pesutiloissa ja nukahtikin sitten heti autoon päästyämme. Meillä oli ihan mukava reissu, mutta kylpylään meno ei ehkä ole ykkösvaihtoehto väsyneen lapsen kanssa. Mennään varmasti toistekkin, henkilökuntakin oli erittäin ystävällistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3