sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Sekametelisoppaa

Kiitos kaikille kommenteista viime postaukseen, edelleenkään ei olla päätetty mikä menopeli hankitaan, mutta varmasti siitä täällä sitten kerron myöhemmin!

Me ollaan vietetty mukavia päiviä, ystävä oli jälleen kylässä, pyörähdettiin shoppailureissulla Jyväskylässä. Yhtenä iltana laitettiin kasvonaamiot, muksujen mentyä nukkumaan ja ihan vain rentouduttiin. Elämän pienet ilot on niitä parhaita iloja. 

Tänään oli taas yksi hyvä päivä. Herättiin Tomaksen kanssa ajoissa, katseltiin lastenohjelmia, leikittiin, piirrettiin ja käytiin kylvyssä. Suunnattiin päivällä kauppaan hakemaan tarvikkeita kakun leipomista varten. 

Äidilläni oli tänään synttärit, joten leivottiin kakkua. Pääsin samalla kokeilemaan uusia täytteitä, sillä olen jo alkanut suunnittelemaan Tomaksenkin synttäreitä.

Tällä kertaa tein kakun, jossa oli yhdessä kerroksessa valkosuklaa-vaniljatäyte ja toisessa vadelma-vaniljatäyte. Itse kakkupohja oli vaalea. 
Alkuun jännitin mahtaako kakusta tulla liian imelä, sillä päälle tuli vielä kermavaahtoa, mutta ei, kakku maistui älyttömän hyvälle! Hyvälle jopa itsestäni, vaikka en tykkää täytekakuista. 


Vietiin sitten päivällä äidilleni lahja ja kakku, syötiin ja kahviteltiin, mutta suurinosa päivästä kului pihassa. Nyt kun säät ovat lämmenneet me ollaan oltu taas pihalla jatkuvasti ja ollaan varmasti jatkossakin. 


Noh, jopa meni taas sekametelisopaksi koko homma, mutta siis hengissä ollaan ja hyvin menee! 
Mitä teille kuuluu? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3