keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Maanantait

Maanantait eivät vaan yksinkertaisesti ole koskaan hyviä päiviä, silloin tapahtuu aina jotain negatiivista. Mulla oli vaihteeksi kunnon tapaturma maanantai.

Ensin naksautin kipeän ranteeni uudelleen ja sitä sai pitää levossa hyvän tovin. Se on nyt kenkkuillut jo viikon verran joka toinen päivä.

Myöhemmin me raahattiin hajonnut astianpesukone pois ja kun pyöritin letkuja auki, naksahti vasemman käden keskari ja turposi. Saatiin kuitenkin kunnialla vietyä kone kaatikselle.

Sidoin ranteeseen tukisiteen, sekä keskarin ja etusormen yhteen, sillä lähdettiin hakemaan käytettyä - mutta meille uutta - astianpesukonetta samoilla vauhdeilla. Kuinka ollakkaan, kone ei ollutkaan sopiva meille, joten nyt se on täällä tyhjänpanttina viemässä tilaa. Ja me etsitään nyt sitten varmaan kokonaan uutta meille sopivaa konetta. 


Käytiin illalla vielä koko perheen voimin lenkillä, Tomas oli aiemmin nukahtanut syliini ja eihän häntä nukuttanut heti uudelleen. 



Kun tultiin lenkiltä, kävelin jääkaapille hakemaan maitoa Tomakselle ja TADAA tuli sanottua muutama vittuperkesaatana -yhdistelmä, kun huomasin astuneeni naulaan.  
Päivällä olin siivonnut kaappejamme, joissa on korjaus ja siivous vehkeistä vanhoihin verokortteihin ja hääjuttuihin tavaraa ja näin ollen en ollutkaan ollut tarpeeksi tarkka raivatessani tavaroita pois.

Naula oli kylläkin onneksi pieni, eikä mikään 12 tuuman ruosteinen rautanaula, mutta kun se oli uponnut jalkaan (kantapäähän) reilun sentin tai puolentoista matkan, niin ei paljoa naurattanut. Naula ei sitten halunnut lähteä pois ja jäykkäkouristuskin oli mennyt umpeen jo aikoja sitten. Edellellisen kerran olin saanut jäykkäkouristusrokotteen vuonna 2002. Hups.. Ampparitädit kävi katsomassa jalkaa ja jalassa on enää muistona pienen pieni reikä, vaikkei naula suosiolla lähtenytkään. Vähänkö nolotti ! 

Tiistaina, kävin aamupäivällä ottamassa jäykkäkouristusrokotteen ja nyt poden pahentunutta flunssaa. Kuumepiikki on kuitenkin havaittu jo eilisen puolella, joten jospa tämä tästä lähtisi yhtä nopeasti kuin tulikin! 

Meillä maanantait ovat päiviä, jotka voisi pyyhkiä pois viikoista, tästä on tullut jo todellinen naurunaihe, sillä jokaisena maanantaina sattuu jotain. Jokaisena.

Sellainen maanantai meillä. Mutta positiivista oli se, että Tomas oli ihan innoissaan ampparitädeistä! 

9 kommenttia:

 1. :D Ei sais nauraa, mut ku tiedän niin ton tunteen kun kaikki menee päin persettä ja odotat vaan, et mitä seuraavaks :D Tsemppiä! Ps: meille ostettiin vuos sitte uus apk - oon ollu hurjan tyytyväinen. Toi on joku siemens öö mikä lie malli, oli kyllä aika hintava mut ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa ja pitääkin nauraa! Elämä ei saa olla liian vakavaa :D
   Mä täällä oon googletellut mieleistä apkta, mutta vielä ei oo tullut sellasta vastaan :D

   Poista
  2. Meillon tämä ja voin kyllä suositella :) http://www.siemens-home.fi/tuotetiedot/astianpesukoneet/ty%C3%B6tason-alle-sijoitettavat-astianpesukoneet/SN46M290SK.html

   Poista
 2. Ihan mahtavaa kuulla, etten mie ole ainoa jolle ne maanantait on kamalia! :D Onnistuin nimittäin itsekkin vääntämään sormeni, myöhästymään linjasta ja suuttumaan todella herkästi joka pienestä asiasta miehekkeelle. :D Tapahtumarikasta ensi maanantaita odotellen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Todellakin, innolla.jo odotan, mitä ens maanantaina tapahtuu :D <3

   Poista
 3. Apua =DDDD ihan niinku sulla ois perjantai 13 koko ajan!!!!

  VastaaPoista

Haleja <3