maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kun pesukone(et) vei järjen

Meillä on ollut ikivanha ja minimaalinen pyykinpesukone, siinä ei esimerkiksi mahtunut pesepään peittoja ja no pyykätessä sai vähintään pestä 3 konetta samana päivänä, ei siksi että pyykkiä olisi paljon vaan siksi että koneeseen ei yksinkertaisesti mahtunut juuri mitään. Tähän saakka oltiin tyydytty siihen, mutta katsoessani perjantaina kahdessa päivässä kertynyttä pyykkikasaa tiedostaen, että pyyhkeet, lakanat ja talvikamat täytyy pestä, turhauduin.

Nappasin Ykköset lehden käteeni, kun muistin torstaina nähneeni, että Tuurissa on pyykinpesukoneet tarjouksessa loppuviikosta. Selasin aikani, vein lehden miehelle parvekkeelle ja kysyin, että joko mennään. Ja niin sitä sitten mentiin. Haettiin anoppilasta peräkärry matkaan, vietiin Tomas hoitoon ja ajettiin kohti Tuurin kyläkauppaa.

Kun oltiin liikenneympyrässä aivan päämäärän lähettyvillä, anoppi soitti. He olivatkin ottaneet meille koneen jo peräkonttiinsa. Kierrettiin sitten kuitenkin rauhassa kahdestaan kyläkauppaa ympäri ja löydettiin taas vaikka ja mitä.

Toi kone soittaa musiikkia päälle laitettaessa, ohjelman loppuessa ja koneen sammuttaessa :D Omotkin taitaa riittää pitkälle tätä vuotta. Oli muuten hyvin haastavaa kuvata kylppärissä, sillä kylppäri on kovin kapea. :D


Oli kyllä super rentouttavaa käydä kahdestaan ostoksilla, vaikka matkat tuntuivat ylipitkille, kun Tomas ei ollut höpisemässä meille hassuja juttuja takapenkiltä.

Nyt on uusi pesukone paikoillaan ja mä vaan haluaisin pyykätä kokoajan, mutta ei  viitsi nuin vajaata konetta pyörittää. En ois uskonut, että joskus toivoisin, isompaa pyykkikasaa!


Mutta on tässä surkuhupaisakin puoli, uusi pyykinpesukone on ollut nyt pari päivää meillä, arvatkaa mitä kävi eilen illalla astianpesukoneelle ?
Niin, se hajosi. Meillä sitten vissiin aletaankin tiskaamaan.

Ok, kuka tulee meille tiskaamaan, mä en tykkää tiskata? :D
8 kommenttia:

 1. Meillä on 8v vanha aeg pesukone 5,5kg. Vaikka meitä on neljä niin se on meille liian iso :D Pesen kaikki värit nimittäin erikseen niin ei tuu kyllä koskaan täyteen oikeastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän entinen pyykkikone oli samanikänen meidän kanssa.... :D

   Poista
 2. Haha. Mulla kanssa sama pyykkikone, pari vuotta vanhempi malli. Soittaa musiikkia ja on ihanan hiljainen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kone on ainakin toistaiseksi kuin unelma! :D Toisin, nyt kun istahdin koneelle tuolta kuuluu taas se perus musiikki, eli vissii pitäs käydä tyhjentämässäkin se. :D Ja joo, ihanan hiljanen!! Edellinen kone ku linkos niin se kuulu ympäri kämppää, nyt vois pyykätä vaikka yöllä eikä kukaan häiriintyisi! :)

   Poista
 3. Uus pesukone olis kyllä bueno! :P

  Nimimerkillä pyykkituvan käyttäjä, joka ei oo saanut aikaiseksi haettua koneesta puuttuvaa liitintä. :D Tai kerran jo kävin semmosen hakemassa, mutta ostin kahdesta vaihtoehdosta sen väärän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niiiiiiin surkee pyykkitupa täällä, ettei tosikaan, koneet on vuodelta nakki ja kirves. Ja ainakin yksi asukas sanoi että niihin pitää itse laittaa letkulla vesi. :D
   Ehkä vaan haet sen toisen liittimen sitten kun et jaksa enää käyttää pyykkitupaa! ;)
   Mutta toisaalta, kun/jos joutuu maksamaan vedestä ja sähköstä erikseen, niin kannattaa tilaisuuden tullen käyttääkkin pyykkitupaa, etenkin jos se on ilmainen! :)

   Poista
 4. Kiva, että tekin saitte isomman koneen! :) Meillä on tuo sama ja meinaan tulla hulluksi, varsinkin päivinä kun pesee useampia koneita. Saakohan tuota musiikkia pois? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies meinas että musiikin saa pois, mutten itse tiedä miten, selviäisihän se varmaan ohjekirjasta. :D

   Poista

Haleja <3