maanantai 2. maaliskuuta 2015

Tervetuloa kevät !Blogi historiani hiljaisin kuukausi on nyt takana ja on aika aloittaa kevään ensimmäinen kuukausi paremmin.

Viime kuuhun mahtui Tomaksen pitkittynyt kuume, oma oksutauti, Tomaksen lääkärikäynnit ja stressi joilla kaikilla oli osansa hävettävän hilajaiseen kuukauteen.

Kotonamme stressanneita asioita on muutamia ja niitä en yleensä blogissa käsittele, mutta nyt päätin hieman avata tätä.

Yksi isoimmista on ollut läheisen diagnoosi pahanlaatuisesta syövästä. Sitä kenestä on kyse, en toistaiseksi paljasta täällä, sillä tämä koskee kuitenkin monia muitakin.
Koskaan ei tiedä onko aikaa jäljellä paljon vai vähän. Tämä asia on vaatinut itseltäni sulattelua ja rauhassa itsekseen asian käsittelyä.

Toinen sitten onkin raha, tai no palkka. Viimeisen kymmenen kuukauden aikana saimme usein vääntää palkka-asioista ja nyt mies päätti jäädä kotiin ainakin hetkeksi. Tämä taas tarkoittaa itselleni sitä, että etsin keikkatyötä näin alkuun. Mieskin on luvannut vanhaan työpaikkaansa, että voi käydä auttamassa hommissa, joten hänkin sitten tekisi keikkaa. Tällä hetkellä odotellaankin sitten innolla loppupalkkaa ja toivotaan, että se myös tulee.. 

Kolmas asia on tosiaan nuo työkuvioni. Tai mahdollinen opiskelu. Näitä on pyöritelty paljon mielessä ja amk tai yliopisto opiskelut kiinnostaisivat. Muutto taas ei. Mikäli löydän keikkapaikan, saadaan miehen kanssa myös pojan hoitokuviot järjestymään helpommin, opiskelemaan ehtii milloin vain. 

Tällaisia juttuja on hiljaisen kuukauden takana. Odotan innolla hieman muuttuvaa arkeamme ja erityisesti lisääntyvää yhteistä aikaa perheen kesken. Täällä aamu on käynistynyt hyyyyyyvin hitaasti, mutta onhan tässä koko päivä aikaa! 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! 


2 kommenttia:

Haleja <3