perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pienet ja isot murut

Vietimme tässä melkein viikon verran pikkumurujen kanssa. Kummipoitsu oli nimittäin äitinsä kanssa meillä pidemmän tovin nyt kerralla ja oli ihanaa! Illat täyttyivät hölmöilystä ja naurusta. Aamut alkoivat ihan liian aikaisin. Pojat leikkivät kiltisti ja välillä ottivat yhteen, mutta sitä se elämä on.

Tuona aikana ystävästäni K oli minulle korvaamaton apu, itse nimittäin en ole ollut parhaimmillani hetkeen. Se kun saa viettää aikaa tämän meidän "suuren perheemme" kanssa saa ajatukset aina pois kaikesta siitä mikä mielen vetää synkäksi. 

Olemme monta kertaa naureskelleet niin miehen kuin ystäväni kanssa, että meidän sakit pitävät yhtä , samalla tavalla kuin tiiviit perheet. Kyllä meidän sakkia voisi siis sanoa perheeksi. 


Toistemme tuki ja turva, surraan yhdessä, iloitaan yhdessä ja autetaan pyytettömästi. Ymmärretään puolesta sanasta mitä kukakin tarkoittaa. Hermostutaankin välillä kyllä toisiimme, mutta sekin kuuluu asiaan. 


Ekassa kuvassa meidän sakin junnut, alemmassa seniorit. Meistä harvemmin saa kuvaa, jossa tää kööri on koossa, joten tämäkin on harvinainen. :D

Kiitos höpsöt, ootte ihania .

8 kommenttia:

Haleja <3