tiistai 31. maaliskuuta 2015

O-ou, Lapsi lelukaupassa

Mitä tapahtuu kun vie lapsen lelukauppaan? Voisi kuvitella, että alkaa säntääminen joka paikkaan, mitenhän meille kävi?


Jyväskylästä muuton jälkeen me ei olla käyty Toys 'R' Us:illa ollenkaan ja viimeksi kun siellä ollaan käyty on Tomas ollut pikkuruinen minumies. Me miehekkeen kanssa suunniteltiin jo hyvä tovi, että jossain vaiheessa lähdetään kaupunkiin ihan vain siksi, että nähdään miten Tomas reagoi isossa lelukaupassa. Tuleeko kitinää, vikinää, säntäilyä tai muuta vastaavaa, mitä me tietysti oletettiin. Päätettiin sitten taas  tunnin varoitusajalla laittaa itsemme valmiiksi ja lähteä matkaan.

Päästiin lelukaupan pihaan ja käpsyteltiin sisälle. Kerrottiin Tomakselle, että hän saa katsella leluja ja valita ihan mitä ikinä tahtookaan. Poika käveli rauhassa käytävää, katseli ympärilleen ja hyllyn välistä huomasi toisella puolella kauppaa olevat autot, joten me suunnattiin tutkimaan kaikki mahdolliset autolelut heti. 

Näytettiin Tomakselle isoja parkkitaloja, polkuautoja, rekkoja, roskaautoja, legoja, kaikkea. Kierrettiin koko kauppa ympäri rauhassa ja lopulta Tomas palasi hyllylle josta kierros aloitettiin. 
"Äiti saanko minä tämän?"


Ja niin Tomas valitsi vastoin odotuksiamme paketin, jossa oli hälytysajoneuvoja. Lupasimme sen ostaa ja yllätyimme molemmat miten rauhassa ja keskittyneesti valinta sujui. Poika kiitti ja sanoi kassatädille heipat. Autot laitettiin odottamaan kotiin menoa, sillä suunnattiin samalla reissulla vielä HopLoppiin.

Myöhemmin hoksattiin, että ostamistamme leluista kuuluu äänikin, niissä vilkkuu valot ja että paloauton letkusta saa tulemaan vettä. Voi sitä onnellista ilmettä, kun poika sai avata paketin kotona. Eihän sitä olisi pieni mies malttanut mennä edes nukkumaan. Nyt nuita leluja onkin viety mukana kaikkialle, joten ilmeisesti hyvä ostos oli. Eikä haitannut vaikka hintaa oli vajaa 55€, oltiin kuitenkin varauduttu siihen, että lelukauppaan menee kevyesti nelinkertainen summa.Mä voin viedä ton poitsun ihan milloin tahansa uudelleen lelukauppaan, kun se sujui näin näppärästi!
Jos jotakuta kiinnostaa tämä tuote, niin se löytyy netistä mm. täältä.


2 kommenttia:

  1. Sulle olisi haaste blogissani:
    http://pienessaperheessa.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html
    :)

    VastaaPoista

Haleja <3