torstai 26. maaliskuuta 2015

Lastenhuoneen sisustustarra


Kerroin remppapostauksessa, että tilaan kotiin sisustustarroja. Nyt neljä niistä on saapunut, mutta vain yhden paketin sisältö on päässyt seinälle asti. Ensimmäisenä saapui makkariin suunniteltu tekstitarra "always and forever" ja myöhemmin tulivat olohuoneeseen tarkoitetut puut, jotka olivatkin harmikseni liian matalat ja laitoinkin ne sitten myyntiin.

Tomaksen huoneen sisustustarrassa komeilee kukas muukaan kuin itse autot elokuvien päätähti!

Meillähän kävi kivasti, eli kun olin tilannut sisustustarrat, päätettiinkin vaihtaa makkarit päikseen, joten sisustustarroille ei oikein tahtonut löytää paikkoja, eikä muuten ole oikein löytynyt vieläkään.

Eniten jännitin kuitenkin tämän tarraan kohtaloa. Ehdottomastihan tällainen piti Tomaksen huoneeseen saada, mutta nykyisessä huoneessa on tapetit, joten epäilin, että mitenhän tuo mahtaa pysyä.
Tarra oli kuitenkin erittäin laadukas ja on ollut nyt seinällä jo pitempään, eikä merkkiäkään irtoamisesta ole havaittavissa.


Tämän Tomaksen huoneen tarran(tarrasetin) tilasin ebaystä ja hintaa sille tuli postikuluineen muistaakseni alle 10€. Kannatti siis viettää aikaa surffailen ebayn ihmeellisessä maailmassa!

Edelleen koti näyttää hieman tyhjälle, päämakkarin ja olkkarin seinillä ei ole mitään. Tai no, on olkkarissa peili, muttei muuta. Nyt onkin mietinnässä, että mitä ihmettä näiden huoneiden seinille tehään. Molemmat huoneet kun ovat pitkiä ja kapeahkoja.

Jos siellä on joku sisustus ihminen, jolla on heittää hyviä ideoita, niin antaa tulla!

Olisiko kellään muuten tietoa mistä saisi mustaa dc-fix kalvoa edullisesti? Sillä ei ole väliä onko tuote kiiltävä vaiko matta, mutta kunhan olisi vain puhdas musta. 
4 kommenttia:

 1. Ihana tarra! Kyllä Tomas varmasti tykkää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkää kyllä, autot kaikilla tavoin on lemppareita ;)

   Poista
 2. Täällä yks kade! :D Äkkiä siis Ebay .... ;)) Mä haluisin kans ton Salaman, myös Martinki ja monta muuta kivaa juttua ;))

  VastaaPoista

Haleja <3