keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kymmenen kirosanaa

No ei onneksi kymmentä, mutta ainakin kaksi? Meidän pieni muru, äidinhanipöökultamussukka, eli Tomas, on laajentanut sanavarastoaan, ei niin kauniilla sanoilla, kuten vittu ja paska. 

Oi sitä ihanaa ylpeyden tunetta joka valtaa mielen, kun lapsi päättää keskellä kylää toteaa kuuluvasti "V*TTU".  Hupsista, eihän meillä edes kiroilla paljon, ei ainakaan lapsen kuullen, mutta nyt kävi näin. Olisihan nuo ei niin kauniit sanat voinut oppia myöhemminkin tietysti, mutta turha itkeä kun maito on jo maassa.

Mulla vaan meinaa välillä pettää pokka, vaikka eihän tuo rumien puhuminen hauskaa ole. Kuitenkin jos toinen tulee ihan totisena sanomaan "Tomas ei puhu paskaa" ja korjaa  sanansa sekunnissa
"Tomas ei puhu rumia" muotoon, niin kyllä siinä vähän alkaa hymyilyttämään.
Onneksi näitä viljellään kuitenkin harvemmin, yleensä ne tulevat tilanteessa kun poika suuttuu jostain kunnolla ja yrittää sitten näin saada tahtonsa läpi. Vähän aikaa menikin, ennen kuin tajusi ettei sitä maitoa saa kuin kauniisti pyytämällä. Eikä se v*tun viljely auta sitten missään asiassa.

Joten jos jotain huonoa, niin kyllä jotain hyvääkin. Kun Tomas pyytää jotain, niin hän tekee sen käyttämällä sanoja, sainsinko, voisinko, voisitko, antaisitko  ja kiitetään aina, joko ihan vain sanomalla kiitos tai kiitos paljon.

Onko teidän lapsienne suusta päässyt rumia sanoja?

6 kommenttia:

 1. Nooo tuota joo.

  Jere leikki autoilla ja auto putos. Hyvin ponnekkasti tuumas:" voi saatana."

  Kysyin, että voisiko toistaa, kun en kuullut.

  Tuli hiljaisuus. Ja hiljainen jupina:"Jeje tuhma."

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reps kops :D :D :D
   Jere on niin ylikiltin oloinen pikkumuru, ettei ikinä uskoisi, että rumat sanat sanavarastoon kuuluu! :)

   Poista
 2. Valtteri osaa kiroilun taidon, koska kirottu niin paljon :/ Isänsä varmasti kotona edelleen .. mutta joo on siinä pokan pitämistä kun toinen kattoo silmii ja sanoo että; "äiti haista vittu" "isi on paska" ja viime kerralla sano ruokapöydässä ensi; "tää on pahaa, tämä on shit" Kyllä piti tarkkaa kuunnella, että enkuksi se sen tarkoitti ja on opetettu sille varmasti! Ite oon joutunut kiroilua hillitsemään muutenki, kun näitä muita ihania lapsia kuuntelee ;) On niitä ihaniakin lauseita onneksi tullut :) "äiti mä rakastan sua" "äiti koska mennää sun kotii, saako valtteri tulla sinne, koska mennää saran luoksi" <3

  Valtterin serkku Sara joskus totesi vakavana kun ei saanut pyykkejä koneesta; "voi saatana" :D

  VastaaPoista
 3. Meillä isompaa tympi päivähoidossa pari juttua niin hoki fak juu... Onneksi (enkä todellakaan tiedä miten!) kukaan ei tajunnu mitä se hokee :D :D kai ne ei osannu yhdistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAha! :D Toisaalta parempi että nuin! :D

   Poista

Haleja <3